Bitlo, Social Trading adı verilen yeni özellik ile yatırımcıların portföy paylaşımını ve aynı portföyden satın alımları desteklemeye başlıyor.

Bitlo, bugün yaptığı yeni tanıtım ile platforma Social Trading adında yeni bir özelliğin eklendiğini duyurdu. Kullanıcıların portföy paylaşma esasına dayalı olan özellik, kullanıcılara farklı fırsatlar yaratacak.

Bitlo borsasından Türkiye’de bir ilk özellik geldi

Social Trading Bitlo’da neleri değiştirecek?

Kullanıcıların Social Trading özelliğinden yararlanıp yararlanmaması kendi tercih olacak. Herkese açık bir şekilde profilini ayarlayan kullanıcılar ise portföyünün diğer Bitlo kullanıcıları tarafından görüntülenmesini sağlayacak. Portföyde nelerin olduğu, varlıkların yüzdelik oranları gibi tüm detaylar diğer yatırımcılar ile paylaşılacak. Portföyünü paylaşanlar için Social Trading’in en önemli avantajı ise ek gelir fırsatı. Zira Bitlo yeni program ile referans sistemini de etkin hale getiriyor.

Portföy paylaşımı yapan ve bu paylaşımı ile siteye yeni yatırımcı kazandıran kullanıcılar, portföyler üzerinden yüzde 50 oranında referans geliri elde edebilecek. Üstelik bu referansların yapacağı işlemlerde herhangi bir sınır bulunmuyor. “Portföy satın aldığında varlık adeti kadar işlemden komisyon geliri ve sonrasındaki tüm alım satım işlemlerinden ömür boyu %50 komisyon alıyor.” denilerek duyurulan yenilik, yatırımcıların takipçi toplaması adına da teşvik sağlıyor.

Social Trading kullanıcıların yatırımlarını şekillendirecek, bilgi alışverişi yapabileceği bir özelliği Bitlo’ya kazandıracak.

Android için Bitlo indir

iOS için Bitlo indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir