Kripto borsası olan Bitlo’nun geliştirmiş olduğu yeni ürünü ile Sepet Token’ları listeleniyor. Türkiye’de bir ilk olarak Sepet tokenler, endeks benzeri tahsisler sayesinde aynı anda birden çok kripto para birimine yatırım yapmayı çok daha basite indirgiyor. Son zamanlarda kripto para birimleri ve buna yönelik sistemlerde, kullanıcıların kolaylığına yönelik önemli geliştirmeler yapılmaya devam ediyor. Bunlardan birisi olan ve kripto para birimleri için özel oluşturulmuş ve test edilmiş yatırım teknolojisi ile desteklenen kripto para sepetleri, sezgisel ve tanıdık bir deneyim sunabiliyor. Bitlo’nun bu yeni benzersiz, tematik sepetleri yatırımcıların kripto yatırım deneyimini üst seviyelere çıkartarak kolaylaştırmış oluyor.

Android için Bitlo indir

iOS için Bitlo indir

Bitlo’dan yeni Sepet Token özelliği dikkat çekiyor

5

Kripto para pazarının içinde farklı temalara sahip olan sepetler sayesinde tek bir token yönetiminde, sepetin parametlerine uygun olarak kripto paralar satın alınıyor. Sepet tokenler sayesinde yatırımcılar, portföylerini farklılaştırabiliyor ve sırayla her bir kripto varlığın taşıdığı riski azaltmış oluyor. Her sepet token farklı kripto para birimine sahip oluyor ve yatırımcı bir sepete para aktararak, sepetteki temel kripto varlıklara sahip olmuş oluyor. Bu sepetler, her bir sepetteki paremetreleri pazardaki koşullara göre otomatik olarak dengeleyebiliyor.

Yeniden dengeleme sürecinde periyodik olarak yüksek ağırlığa ulaşmış varlıkların bazılarının ağırlığı azaltılıyor ve düşük ağırlıklı varlıklar iyileştiriliyor ve dengeli bir sepet oluşturulmuş olunuyor. Konu hakkında Bitlo Ceo’su Mustafa Alpay ; ‘’Çoğu kişi için bireysel olarak kripto varlık birimlerine yatırım yapmak karmaşık ve göz korkutucu geliyor. Yeni terimler, riskler ve diğer karmaşıklıklardan korkan on binlerce meraklı ve ilgili ancak önyargılı yatırımcı var. Tematik sepetlerimiz ile teknolojiye dayalı ulaşılabilir bir çözümle bu zorlukları ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Geliştirdiğimiz kripto sepetleri aracılığıyla kullanıcılarımızın kripto ekosistemini ve piyasasını gözlemleyerek, eğilimleri tahmin etmeyi öğrenmelerine ve doğru yatırım yapmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz” dedi. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir