Kripto para dünyasının en üstünde yer alan bitcoin ve ethereum, son günler içerisinde ciddi bir artış ivmesi yakaladı. Bitcoin ve ethereum ikilisi için renk ve son günler içerisinde yeşile dönmüş bir durumdadır.

BQ Huawei’nin işletim sistemini kullanacak

Detaylar değerlendirildiğinde alanın lider konumunda yer alan Bitcoin’in güncel değerlenmesi 47 bin dolar seviyesinde bulunuyor. Bu güncel değerlenme ile 2022 yılının en yüksek seviyesine kadar çıkan kripto para birimi, son 24 saat içerisinde yüzde 5 kadar, son 7 gün içerisinde yüzde 14 kadar değer kazanmış gözüküyor. Liderin en yakın ancak bir o kadar da uzak takipçisi olan ethereum ise şu an 3.314 dolar seviyesinde geziyor.

12 12

En büyük ikinci kripto para birimi, son 24 saat içerisinde yüzde 5, son 7 gün içerisinde ise yüzde 15’e yakın oranda değer kazanmış gözüküyor. Bu son durum kripto paraların sahiplerini ve düşükten alıp artışı ya da yüksekten alıp zararını kapatmayı bekleyenleri memnun ediyor. Fakat bu artışların ne kadar süreceği ise şu an için bilinmiyor. Kripto para dünyası örneği Elon Musk tarafından atılan bir basit bir tweet ile saniyeler içerisinde değişebiliyor. Kripto para dünyasında herkesin çok dikkatli hareket etmesi gerekiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir