Kripto para birimi bitcoin için ciddi bir düşüş yaşandığı gözlemleniyor. Tam olarak 24 saat içerisinde gerçekleşen kayıplar ile 34 bin dolar altına kadar indi. En büyük kripto para birimi konumunda yer alan bitcoin, geçtiğimiz günler içerisinde 38 bin dolar seviyesine kadar gerilemişti. ,Tam olarak son altı ay içerisinde en düşük seviyesini gören para biriminin o dönem içerisinde ölçülen 24 saatlik kaybı yüzde 8’e, son 7 günlük kaybı ise yüzde 10’a kadar yaklaştı.

2 20

Bugün içerisinde ise bitcoin için düşüş yaşanmaya devam ediyor. Son 24 saat içerisinde kaybı tam olarak 7’ye kadar ilerleyen kripto para birimi, 7 günlük yaşanan kaybı da yaklaşık olarak yüzde 22 oranına kadar taşıdı. Bunun üzerine ise paranın değeri 24 Ocak 2022 16:39 itibarıyla 33 bin 500 dolara kadar geriledi. Bunların yanı sıra ikinci en büyük kripto para birimi olarak bilinen ethereum da düşmeye devam ediyor. Son 24 saat içerisinde ise yaklaşık olarak yüzde 12 oranında, son 7 gün içerisinde ise yaklaşık olarak yüzde 32’lik bir değer kaybıyla adından söz ettiren para birimi, şu an için 2.203 dolar seviyesinde dolaşıyor. 

Apple otonom araç planlarını erteleyebilir

Daha önce belirtildiği üzere popüler kripto para birimleri için düşüşün en kadar devam edeceği ise şu an için bilinmiyor. Fakat her sıra dışı sürprizler de yaşanabilir. Örnek vermek gerekirse şu an 33 bin dolar olan kripto para birimi bitcoin, 3-4 saat içerisinde yükselişe geçebilir ya da daha da düşebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir