Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Samsung, çok yakın bir zaman içerisinde bir Galaxy etkinliği daha gerçekleştireceğini resmi olarak duyurdu. Güney Kore merkezli Samsung, geçtiğimiz haftalar içerisinde 2022 yılının ilk Galaxy Unpacked etkinliğini gerçekleştirmişti. Bilindiği üzere bu etkinlik kapsamında Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra telefonlarının tanıtımı gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında aynı zamanda Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8 Plus ve Galaxy Tab S8 Ultra tanıtımı yapılan öğeler arasında yer alıyordu. Şimdi ise bir Galaxy etkinliği içinde çalışmalar yapılmaya başlandı ve bu etkinlik içinde 27 Şubat tarihi verildi. Samsung’un resmi sitesi üzerinden belirtildiği üzere YouTube platformundan canlı bir şekilde takip edilebilecek olan etkinlik hakkında şu an için pek bir detay bulunmuyor. Fakat firmanın elinde şu an bu etkinlik kapsamında tanıtımı yapılacak olan büyük bir donanımda bulunmuyor. 

Vivo Pad ve Nex Stylus desteğiyle gelecek

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Samsung, bu anlamda etkinlik kapsamında bazı Galaxy A serisi temel seviye telefonlarını kullanıcıların beğenisine sunulabilir: Elbette ki Samsung bazı sürprizler yapabilir, etkinlik kapsamında sunulacağına yönelik bazı “geliştiriyoruz” şeklinde duyurular yapıldı. Etkinlik aynı zamanda kesin olmasa da bazı bilgisayar çözümlerini de beraberinde getirebilir. Eğer Samsung 27 Şubat tarihli olan bu etkinlik kapsamında bir satışa hazır donanım duyurusu yapılacaksa, bu ürün ya da ürünler muhakkak yakın zaman içerisinde tüm detayları da beraberinde sunacak. Şirket bilindiği üzere son yıllar içerisinde donanım ürünlerinin sızdırılmasını pek de engelleyemiyor. Artık her bir detay lansman öncesinde ortaya çıkıyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir