Türkiye’nin ve Turkcell’ın önemli servislerinden birisi olan Bip, tıpkı WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulaması olarak biliniyor. WhatsApp benzeri özellikleri ile hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine sahip olan Bip, Turkcell kullanıcılarına sunmuş olduğu avantajlar ile tercih edilen mesajlaşma uygulamaları arasında bulunuyor. Ancak Bip uygulamasında donanımı düşük akıllı telefonlarda yoğun grup görüşmelerinin olduğu sohbetlerde çeşitli kasmalar olabiliyor. Ayrıca arama geldiği zaman ekrana geç düşme gibi çeşitli problemler de yer alıyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Bip sohbet geçmişini toplu silme işlemlerinden bahsedeceğiz.

Bip Mesajları Toplu Olarak Silmek

1 1 5
  • Bip uygulamasını açarak sohbet bölümündeki yeni mesajlar bölümüne giriş yapın.
  • Buradan mesajları silmek istediğiniz kişi veya grubun üstüne gelip sola doğru kaydırma hareketi ile “Daha Fazla” seçeneğine basın.
  • Daha fazla seçenekleri arasında yer alan “Sohbeti temizle” bölümüne dokunarak “Tüm mesajları sil” seçeneğine basın.

Bip sohbetleri üzerinden gelen fotoğraf ve video içeriklerinin otomatik bir şekilde galerinize kayıt edilmesini kapatmak için ise uygulama ayarlarına girin. Daha sonra Sohbet seçeneği adı altında  yer alan “Alınan medyayı sakla” bölümünden gerekli ayarı gerçekleştirebilirsiniz.

Bip geçmişini silmek için ise uygulamanın ayarlar bölümüne girerek hesap adı altında bulunan “Geçmişi sil” seçeneği ile işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Bip mesajlarını silme işleminde mesajlar silinmiyor ve hata ulaştı uyarısı karşınıza geliyor ise, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.

  • Telefonu kapatıp tekrar açarak silme işlemini deneyin.
  • Cihaz hafızanız çok dolu ise uygulama silme işlemini gerçekleştiremiyor olabilir.
  • Cihaz ayarlar bölümüne girerek uygulamalar kısmından Bip uygulamasının ön bellek ve veri temizliğini yapmayı deneyebilirsiniz.
  • Sohbet silme işlemi esnasında uygulama ekranından ayrılmak yine silmede çeşitli hataları getirebilir.

Bu içeriğimizde sizlere Bip mesaj ve sohbetlerinizi silme işlemlerinden bahsettik.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir