Yeni yatırımın ardından Bulgaristan’a açılan BinBin, Mostar’da hizmet vermeye başladı. Şirket, mikromobilitede yurt dışına açılan ilk Türk şirketi olarak adını duyurmuştu.

BinBin, Türkiye’deki faaliyetlerinin ardından yurt dışına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. 2022 yılında farklı şehirler için planlamalar yapan şirket, yeni duyurusunda Mostar’da da hizmet vermeye başladığını açıkladı. 300 cihaz ile Mostar’a yönelik önemli bir yatırım yapan BinBin, yurt dışındaki hizmetlere gösterilen ilgiden oldukça memnun.

Dijital güven inşa platformu Inspakt 150 bin dolar yatırım aldı

“2022 sonuna kadar 15 şehirde olacağız”

Yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunan BinBin CEO’su Kadir Abdik, 15 farklı şehirde olmak istediklerini aktardı. Yatırımların sürdüğünü ve yeni şehirler ile bu alanda yeniliklerin geleceğini aktaran Abdik, “Kısa bir süre önce yurt dışında hizmete başladığımız şehirlerde karşılaştığımız ilgi, Mostar yatırımımız konusunda bizleri daha da cesaretlendirdi. İnsanlar bizi sahiplendi, kucak açtı. İletişim kanallarımızdan her gün çok sayıda destek ve öneri mesajı alıyoruz. Profesyonel hizmet kalitemiz devam ettikçe, bu ilgi ve sevginin de artacağına inanıyoruz. Ülkemizin yanı sıra yurt dışı yatırımlarımızla da global oyuncuların yer aldığı mikromobilite ekosisteminde sağlıklı bir biçimde büyümeye devam edeceğiz.” dedi.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir