Teknoloji şirketi BinBin, mikromobilite alanında faaliyet gösteren ve çevreci ulaşım çözümleri sunan bir şirket olarak hizmet ağını genişletiyor. Hollanda merkezli GO Sharing’i bünyesine katarak uluslararası varlığını artıran BinBin, şimdi de Makedonya’nın başkenti Üsküp’te paylaşımlı elektrikli scooter hizmeti sunmaya başladı.

BinBin, 5 Ülkede 21 Şehirde Hizmet Veriyor

BinBin markasıyla Türkiye de dahil olmak üzere toplam 5 ülkede 21 şehirde hizmet veren şirket, Makedonya’da da faaliyet göstererek yerel halkın kısa mesafeli yolculuklarını daha pratik ve kolay hale getiriyor. BinBin CEO’su Kadir Abdik, hizmet ağlarını yüksek kalitede büyütmeye odaklandıklarını ve satın alma ve organik büyüme stratejileriyle başarı grafiğini artırdıklarını ifade ediyor.

BinBin, Makedonya'da Mikromobilite Hizmetine Başlıyor

BinBin, Avrupa’da Prestijli Bir Konum Ediniyor

Kuruluşunun üzerinden dört yıl geçmesine rağmen BinBin, uluslararası mikromobilite sektöründe prestijli bir yer edindi. Bulgaristan, Bosna-Hersek, Hırvatistan’ın ardından Üsküp’te hizmet vermeye başlayarak faaliyet gösterdiği tüm şehirlerde popüler hale gelmeyi başardı. Yeni model scooterlar ve uygun fiyat politikalarıyla BinBin, kısa sürede bulunduğu şehirlerin vazgeçilmez bir parçası haline geliyor.

BinBin, Sahada Aktif Olarak Hizmet Sunmayı Hedefliyor

BinBin, Avrupa’da sahada faaliyet gösteren ilk üç mikromobilite şirketinden biri olma hedefine doğru ilerliyor. Saha ve destek merkezi ekipleriyle 7/24 özveriyle çalışan BinBin, Üsküp’te de en iyi hizmeti sunmak için emin adımlarla ilerlediğini belirtiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir