Binance’den para nasıl çekilir? Bu yazımızda, kripto para borsasında bir hesaptan para çekmek için yapmanız gereken işlemleri açıkladık.

Binance, komisyonsuz ticaret dönemini başlatıyor

Binance, çok pratik bir şekilde para çekmenizi sağlar. Peki, popüler bir kripto para borsası hesabından para çekmek için hangi adımları atmalısınız? Bu yazımızda pek çok kişinin kendine sorduğu soruyu cevaplayacağız.

Kripto para birimleri özellikle son yıllarda tüm dünyada oldukça popüler hale geldi. Bitcoin ve Ethereum’dan sonra binlerce kripto para ortaya çıktı. Altcoinler olarak adlandırılan kripto para birimlerinin piyasaya sürülmesi, kripto para birimleri dünyasını çeşitlendirdi.

Cryptocurrency exchange, kripto para birimleri dünyasında alım satım gibi işlemleri gerçekleştirmek için gereklidir. Günümüzde birçok kripto para borsası bulunmaktadır. Bunlar arasında Binance var. Dünya çapında birçok insan bu platformu tercih ediyor.

Binance, mevduat dahil birçok işlemi çok kolay bir şekilde gerçekleştirmeyi mümkün kılıyor. Peki, popüler bir kripto para platformunda hesabınızdan para çekmek için hangi adımları atmalısınız? Bu soruya yazımızda cevap vereceğiz.

Binance para çekme adımları nelerdir?

  • Binance TR web sitesini ziyaret edin.
  • Hesabınıza giriş yapın
  • Sağ üstteki ‘Cüzdan’ menüsüne tıklayın.
  • ‘Çekme’ kategorisine gidin.
  • IBAN’ı girin.
  • Para miktarını yazın.
  • “Onayla” düğmesine basın.
  • ‘Yalnızca adınıza kayıtlı Türk Lirası banka hesabından para çekebilirsiniz’ seçeneğini seçin.
  • ‘Onayla’ düğmesine tıklayın.

Popüler kripto para borsası hakkında çeşitli sorular soruluyor. Bu konular arasında paranın hesaptan banka hesabına nasıl aktarılabileceği de yer alıyor. Bu işlem çok kolay bir şekilde yapılabilir.

Hesabınıza para çekmek için öncelikle bir web tarayıcısı üzerinden Binance TR web sitesini ziyaret etmelisiniz. Web sitesini ziyaret ettikten sonra, sağ üst köşedeki ‘Giriş’ düğmesine tıklayın.

Hesap oluştururken Apple veya Google’ı seçtiyseniz giriş ekranında bu iki butondan birini seçerek hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Kaydolurken bu seçeneklerden birini seçmediyseniz, e-posta veya telefon numaranızı kullanarak hesabınızda oturum açabilirsiniz.

Binance, bir QR kodu (QR kodu) kullanarak da hesabınıza giriş yapabilir. Hesabınıza çok uygun bir şekilde giriş yapmak için Binance mobil uygulamasından web sitesindeki QR kodunu tarayabilir ve bu sayede hesabınıza kolayca giriş yapabilirsiniz.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra platform ana sayfasını göreceksiniz. Ana sayfanın sağ üst köşesindeki “Cüzdan” menüsüne tıklayın. Bunu yaparsanız, “Bakiyeler”, “Yatırmalar”, “Çekmeler”, “Yatırma ve Çekme Geçmişi” ve “Teslim Geçmişi” gibi çeşitli kategoriler göreceksiniz.

“Cüzdan” menüsüne tıkladıktan sonra açılan pencerede “Para Çekme” kategorisine giriniz. Açılan sayfada ‘DENEME’ sekmesinden IBAN adresinizi giriniz. IBAN adresinin size ait olması gerektiğini lütfen unutmayın. Başkasının hesabına para çekemezsiniz.

IBAN’ı girdikten sonra ne kadar para çekmek istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Tutarı girdikten sonra sayfanın alt kısmındaki “Onayla” butonuna tıklayın. Bu adımı izlerseniz, bir pencere açılacaktır.

Açılan pencerede “Kendi adınıza kayıtlı banka hesabınıza sadece Türk Lirası çekebilirsiniz” seçeneğini seçiniz. İşlemi tamamlamak için tekrar “Onayla” düğmesine basın. Bu butona tıklarsanız, hesabınızdaki para banka hesabınıza aktarılacaktır.

Paranın hesabınıza girip girmediğini İnternet bankacılığı veya mobil bankacılık üzerinden kontrol edebilir, ATM’lerden para çekebilirsiniz.

iOS için Binance indir

Android için Binance indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir