Kripto para piyasasının önemli isimlerinden Binance, Bitcoin ile yapılacak belirli işlemler için komisyon almayacağını açıkladı. Komisyon alınmayacak 13 işlem çifti bulunuyor.

En büyük borsalardan biri konumunda yer alan Binance, beşinci yılına özel dikkat çekici bir kampanya ile gündeme geldi. Yalnızca Bitcoin (BTC) içerek işlem çiftlerinde komisyon oranlarını bir süreliğine sıfırlama kararı aldı.

iOS için Binance indir
Android için Binance indir

Komisyonlar, bir süreliğine kaldırıldı

Yapılan duyuruya göre 08/07/2022 günü saat 17.00’den (TSİ) itibaren BTC spot işlem çiftleri için sıfır komisyonlu alım-satım işlemleri yapılacak. Sıfır komisyonlu alım-satım BTC/AUD, BTC/BIDR, BTC/BRL, BTC/BUSD, BTC/EUR, BTC/GBP, BTC/RUB, BTC/TRY, BTC/TUSD, BTC/UAH, BTC/USDC, BTC/USDP ve BTC/USDT işlem çiftleri için geçerli olacak.

Tüm kullanıcılar, 13 BTC spot alım-satım işlemleri sırasında sıfır komisyon sürecini tecrübe edebilecekler. VIP kullanıcıları için: Alım-Satım Komisyonu Seviyesi açısından, bu 13 BTC spot alım-satım çiftinin 30 günlük hacim hesaplaması yapılmayacak. Aynı zamanda Spot Likidite Sağlayıcı Programı için bu 13 BTC spot alım-satım çiftinin piyasa yapıcı hacmi hesaplaması da yapılmayacak. Bu sayede kullanıcılar sıfır komisyon ile işlem yapabilecekler.

TikTok veri paylaştığını kabul etti

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir