Dünyanın en büyük kripto para Binance, beş kripto para işlem çiftini kaldıracağının duyurusunu yaptı. Peki söz konusu bu yatırımlar ne anlama geliyor?

Her gün milyarlarca dolarlık kripto para işleminin gerçekleştirildiği Binance, bugün yatırımcıları yakından ilgilendiren yeni bir haber paylaştı. Zaman zaman ise çeşitli nedenlerden dolayı bazı işlem çiftlerini ve kripto para birimlerini listelemeyi de durduran borsa, 5 işlem çiftinin kaldırılacağını dile getirdi.

Binance tarafından yapılan paylaşımlara göre bu beş işlem çifti CHESS/BNB, DYDX/ETH, FARM/ETH, LINA/BNB ve SHIB/UAH çiftleri oldu. Söz konusu bu işlem çiftleri üzerinden 21 Nisan 2022 tarihi itibarıyla herhangi bir işlem yapılamayacak. Peki bu durum karşısında yatırımcılar ne yapacak?

Yatırımcılar ne yapacak?

24 2

Binance üzerinden kaldırılan işlem çiftleri, bu kripto para birimlerinin platformdan kaldırıldığı anlamına gelmiyor. Son işlem çifti kaldırılıncaya kadar kullanıcılar, söz konusu birimlerle farklı işlem çiftleri üzerinden işlem yapmaya da devam edecekler. Dolayısıyla bu duyuru, sadece bu işlem çiftleriyle işlem yapmak adına yatırımcıları da engelleyecek. Binance, mart ayında başından bu yana, yani yaklaşık olarak 6 haftalık bir süre içerisinde 20’den fazla işlem çiftinde alım satım işlemlerini sonlandırırken 40’ın üzerinde yeni işlem çiftini bünyesine kattı. İşlem çiftlerinin kaldırılma kararları, genellikle bu çiftlerde yapılan işlemlerin hacimlerinin çok az düzeyde olmasından ya da teknik aksaklıklardan kaynaklanıyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

Huawei MatePad Paper e-inke renk güncellemesi geldi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir