2022 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtımı yapılan Huawei MatePad Paper e-ink modeli kongre sonrasında Çin’de resmi olarak tanıtılmıştı. Tanıtımın ardından farklı pazarlarda yer almaya başlayan Huawei’nin yeni modeli şimdi yeni bir renk güncellemesi alıyor. Hatırlanacağı üzere tanıtım sonrasında sadece siyah rengi ile satışa sunulan Huawei MatePad Paper e-ink, şimdi beyaz bir versiyonuyla da satışta olacak.

Siyah renge göre beyaz renk çok daha yumuşak ve dikkat çekici bir tasarıma sahip. 455 dolardan indirimli bir şekilde satışa başlatılan yeni modelin diğer özelliklerinde bir fark bulunmuyor. Sadece kullanıcılardan gelen talepler ve çeşitlilik olması adına beyaz rengi de ekleyen Huawei, böylece satın almak isteyenlere seçenekler sunuyor.

huawei matepad paper
Huawei MatePad Paper beyaz renk seçeneği

Huawei MatePad Paper e-ink özellikleri neler?

Piyasanın yeni ve iddialı modellerinden bir tanesi olan Huawei MatePad Paper e-ink, tanıtım sonrasında özellikleri ile dikkat çekmişti. 1872 x 1404 piksel çözünürlüğe ve 227 PPI en boy oranına sahip 10.3 inç ekranı ile uzun süreli kullanımlarda ideal durumda olan tablet, düşük mavi ışığı, titreme engellemesi, geniş görüş açısı ve güneş ışığında dahi dokunulabilir ekranıyla dikkat çekiyordu.

Standart kullanımlarının yanı sıra bölünmüş ekran notlarıyla el yazısını metne ya da sesten metne çevirme gibi özellikler ile donatılan ürün, not almak isteyenler için en iyi dijital çözümlerden birisini sunuyor. 

Kullanımdaki pratikliğin artırılabilmesi adına 4096 basınç hassasiyetine sahip bir ikinci nesil kalem ile desteklenen tablet, sadece 26 MS gecikme süresine sahip. Normal bir kağıda yazı yazmaktan farksız bir yapıda olması cihazın beklentileri karşılamasını da sağladı.  Bekleme modunda 28 güne kadar pil ömrü sunan ürün, 1.5 saatlik şarjla da 6 güne kadar okuma desteği sunuyor. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir