Kripto para piyasasının önemli isimlerinden Binance, Twitter ile ilgili yeni vadeli ürünü Bluebird’ü başlatacağını aktardı. 

Kripto borsası Binance, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması için destek olan isimlerin başında geliyordu. Binance bu desteğinin yanı sıra sosyal medya platformunun hissedarlarından biri oldu. Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Twitter’ın kripto para borsası için önemli olduğunu ve piyasa için ivme kazandıracağını düşünüyor. CZ’nin belirttiği üzere Twitter, kripto para borsası için önemli bir noktada bulunuyor. Borsa bu nedenle, popüler sosyal medya hakkında çalışmalarına ve desteğe devam edeceğini gösteriyor. Konuyla ilgili yaptığı son çalışma ise yeni vadeli ürününü duyurmak oldu. 

Binance’nin yeni endeksi Bluebird

Twitter platformuyla ilgili düzenlenen bu yeni vadeli endeks, BNB, MASK ve DOGE’yi kapsıyor. Bu üç kripto para kendi fiyat hareketlerine göre endekslenecek. 

Buna benzer bir çalışmayı daha önce de yapan Binance, Fooball Endeksiyle de büyük ilgi görmüştü. Fooball Endeksi, fan tokenlar üzerinden vadeli yatırım hizmeti sunmayı hedefliyor. Yatırımcıların endeks ürünlerine karşı olumlu yaklaşımını gören popüler borsa, Twitter ile ilgili olarak Bluebird endeksini çıkaracak. Bluebird, kapsadığı üç kripto paranın ortalamasına göre endekslenecek. BNB, MASK ve DOGE’da yükseliş yaşamasıyla beraber Bluebird tarafında da yükseliş söz konusu olacak. Bu noktada yatırımcıların unutmaması gereken bir durum vardır. O da, üç kripto paranın yükselmesiyle endekste yükseliş yaşanacağıdır.

Celsius’a ponzi davası açılabilir!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir