Geçtiğimiz haftalarda kripto para  piyasalarını adeta yerle bir eden FTX – Binance olayları halen etkilerini sürdürüyor. Bu gelişmeler arasında Binance için Voyager satın alması gündeme geldi.

FTX’i satın alacağı haberleriyle gündeme gelen Binance, bundan vazgeçmişti. Şimdi ise iflasını duyuran FTX’in çatısı altında bulunan kripto para platformu Voyager’e satın alma teklifi vereceğini duyurdu. Binance ve FTX, önceleri iflas eden kripto para platformu Voyager’ı satın almak için harekete geçmişti. Bu mücadelenin kazananı FTX olmuş ve Voyager’ı satın almıştı. Ancak şimdi FTX’in batmasıyla Voyager tehlikeye düştü ve şimdi Binance tekrar harekete geçti. 

Android için Binance indir

iOS için Binance indir

Voyager, FTX ve Binance üçgeninde neler yaşanıyor?

facebook ve instagram bu kez rusvetle gundemde 1

Konuyla ilgili aktarılan bilgilere göre Voyager, sözleşmeyi ihlal etmesi nedeniyle FTX’i mahkemeye verecek. Voyager, geçtiğimiz hafta içerisinde FTX’in çöktüğünü duyurmasının ardından şirket için teklif verme süreci bir kez daha başladığını duyurdu. FTX, 1 milyar dolarlık bir teklif hazırlayarak Voyager’i satın alma hakkı bulunuyordu. Fakat FTX’in yaşamış olduğu bu çöküş, Voyager’in yeni alıcılara kapı açmasında neden oldu. Binance US, bu fırsattan yararlanarak yeni bir teklif hazırlamaya başladı. 

Kripto para piyasaları zorlu bir süreçten geçerken, kripto para piyasaları aynı zamanda yeni gelişmeler yaşamaya devam ediyor. Son olarak aktarılan bilgilere göre dev kripto para borsası Binance’in Amerikan tarafı Binance.US, iflasını duyurmuş borç verme platformu Voyager Digital için teklif verme aşamasına geçti. Voyager tarafından başlatılan bu süreçte Binance, yer almayı düşünüyor. Yeni gelişmelere göre Binance US, güçlü projeyi kendi çatısı altına alacak.

Kripto piyasalarındaki tedirginlik, soğuk cüzdanlara ilgiyi artırdı!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir