Kripto piyasasının önemli isimlerinden Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Bloomberg ile yapmış olduğu röportajda Binance’in Voyager’a yeni bir teklif vereceğini açıkladı. 

CZ, Bloomberg’e vermiş olduğu röportajda, Binance’in Voyager’a yeni bir teklif vereceğini açıkladı. Söz konusu bu röportajda aynı zamanda, Binance US ve FTX hakkında da düşüncelerini paylaştı. Kripto piyasalarını derinden etkileyen FTX’in iflas duyurusu ve ardından gelen hacklenme olayı sonrasında kripto para piyasalarında ciddi bir düşüş yaşandı ve bu dönemde piyasanın sorun yaşadığı belirtildi. 

iOS için Binance indir

Android için Binance indir

CZ, Amerika’da sağlam bir duruş sergiliyor

iste yilin en iyi oyunlari golden joystick 2022de odullerini aldi 1

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Bloomberg’e vermiş olduğu röportajda kripto para piyasasında yaşnan olayları değerlendirdi ve Binance’in durumu hakkında konuştu. CZ konuşma sırasında Voyager’a teklif vereceğini açıkladı. CZ, röportajda gündem hakkında değerlendirme yaparken şunları aktardı;

Bence Amerikalı düzenleyicileri bizi teklif vermenin dışına itmeye çalışıyor. Binance’in Amerika’da sorunsuz bir şekilde çalışan birçok kuruluşu bünyesine kattı. Binance’in Voyager’a teklif vermesi konusunda herhangi bir problem bulunmuyor. Binance bir Çin firması değil. Çin ile herhangi bir bağlantımız yok. Bunu çok kez ifade etmeme rağmen ben Çinli göründüğüm için insanlar böyle düşünebiliyor. Şunu da söylemem de fayda var 30 yıldır Kanadalıyım. Son olarak FTX’in durumu devam ettirememesi üzerine Binance US, Voyager’a bir teklifte daha bulunacak ve bunun nasıl ilerleyeceğini göreceğiz.”

New York’ta kripto madenciliği zora girebilir!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir