Binance milyarder kurucusu Changpeng Zhao, yatırımından sonra fakirleştiğini söyledi. Detaylar haberimizde!

Binance, yeni kripto para ödeme sistemi Bifinity’yi tanıttı

Kripto para borsası devi Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, LUNA’nın kripto para biriminin düşmesinden sonra “battığını” iddia etti. Dünyanın en büyük kripto para borsasının kurucusu Zhao, bir rapora göre bir milyar dolardan fazla kaybettiği tweet’in gerçek olup olmadığı, bir milyarder hayatı yaşasa bile gerçek olup olmadığı konusunda soru işaretleri yarattı.

Binance kurucusu Zhao’nun 1,6 milyar dolarlık yatırımı 2,200 dolara düştü

Bir ay sonra bir çöküşün ardından, yatırım 2.200 dolara düştü, kurucu “yine fakir” olduğunu söyledi.

Bu arada, bir tweet’te Zhao, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in 15 milyon Luna jetonuna sahip olduğunu iddia etti. Binance, Luna’nın dayandığı Terra ağına 3 milyon dolarlık bir yatırım karşılığında 2018’de bu çipleri aldı. Zhao’ya göre, Luna çipleri Pazartesi günü “ne devredildi ne de satıldı”. Ancak, son düşüş bu hafta değerini 2.200$ civarına düşürdü.

LUNA değeri özellikle son iki haftada hızla düştü. Düşüş, TerraUSD’nin iki hafta önce ABD dolarına sabitlenmesini kaybetmesiyle başladı. İki çipin değerlerinin bağlantılı olması bu durumda çok güçlü.

Zhao Pazartesi günü Terra ekibini önce küçük yatırımcılara ödeme yapmaya teşvik etti. 45 yaşındaki Binance kurucusunun tahmini net değeri 14,8 milyar dolar. Forbes’a göre, Zhao’nun servetinin çoğu Binance’deki hisselerinin yaklaşık %70’inden geliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir