Fashion Tv’nin token projesi olarak geliştirilen Fashion Tv Token, Türkiye’de yerli kripto borsası ICRYPEX’te listelenecek. İşte detaylar.

Türkiye’de yerli girişim olarak hizmet vermeye başlayan ve yerli kripto para borsası olarak yer edinen ICRYPEX’te yeni bir token listelenecek. Fashion Tv Token’i olan FTVT Token, kısa süre içerisinde borsada yer alacak.

Fashion Tv Token için anlaşmalar tamam

Fashion Tv Token
Fashion Tv Token

Fashion Tv ile ICRYPEX arasında sağlanan anlaşmalar ile resmi prosedürler tamamlanırken önümüzdeki günlerde listeleme başlayacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Magician Of Meta Teknoloji Anonim Şirketi CEO’su Tolga Altay, “Bu alanda benzersiz bir ekosistemin var olduğunu biliyoruz. Fashion TV’nin güçlü marka imajını ve istisnai farkındalığını Magician Of Meta Teknoloji Anonim Şirketi olarak ICRYPEX markası ile kripto dünyasında da etkili hale getirmek istiyoruz. Moda, stil, güzellik ve trendlerle ilgilenen herkese hitap edecek olan FTVT Token ile ekosistemimizi yeni ürünler ile genişletmek ana hedefimiz. Bu cazip ekosistemde kullanıcılar, ödeme aracı olarak da kullanılacak FTVT Token sayesinde sayısız fırsatlar ve ekonomik avantajlardan faydalanma şansı bulacaklardır” dedi.

ICRYPEX anlaşmasına yönelik değerlendirmelerde bulunan Fashion TV Global Yönetim Kurulu Üyesi ve Fashion Türkiye’nin sahibi Enis Ahmet Onat ise anlaşmadan memnun olduğunu ifade etti.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir