Milyonlarca alanda kripto para tabanlı Visa tabanlı olan kartları tercih eden Swipe platformu artık tamamen Binance çatısı altında yer alıyor. Ünlü kripto para borsası hisselerin büyük bir kısmını elinde tutuyordu. 

Geçtiğimiz yıl içerisinde Haziran ayında kripto para tabanlı olan Visa kartları geliştirmek adına çalışmalar yapılan Swipe platformundan hisse satışı yaparak büyük ses getirmeyi başaran Binance, bu hafta içerisinde platformun tamamını satın alarak kendi bünyesine kattı. 

Binance ve Swipe güçlerini birleştirdi

45 1

Dünya çapında milyonlarca noktada kripto para tabanlı olarak tasarlanan Visa kartları geçerli olan Swipe, bu anlamda önemli bir girişim olarak değerlendiriliyordu. Geçtiğimiz yıl içerisinde Binance borsasının gözünden bu durum kaçmadı ve hisselerin çoğunluğunu kendisi satın aldı. Swipe cüzdanı ve SXP coin ise aynı şekilde çalışmalarına devam ediyor. Bu hafta içerisinde ise Swipe platformunun tamamını kendi çatısı altına aldı. Swipe bunun ardından Binance’in kart program yöneticisi olarak çalışacak ve düzenli bir şekilde kurum kurallarını değerlendirerek yeni alanlarda Visa kartları ile anlaşma gerçekleştirecek.

BlackBerry yolun sonuna geldi

Geçtiğimiz yıl içerisinde Binance çatısı altında hizmet vermeye başlayan kurucu ve CEO Joselito Lizarondo ise görevinden tamamen ayrıldığını belirtti. Swipe, bu durumun ardından Solar adı ile yola devam edecek. SXP coin ile ilgili olarak bir değişikliği olacak mı olmayacak mı şu an için bilinmiyor. SXP haberin yapıldığı andan itibaren 2$ seviyesine doğru hareketlendi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir