Dogecoin kripto para biriminin kurucu ortağı Billy Markus, geçtiğimiz günlerde cüzdanında ne kadar madeni para olduğunu açıkladı. Markus’un yaptığı açıklamalar yatırımlacıları heyecanlandırmaya yetti.

Değeri ortaya çıkarma girişimi, para biriminin gelişimini manipüle edeceği yönündeki spekülasyonları önlemeyi amaçlıyor.

Bir Twitter gönderisinde Markus şunları söyledi: “Bir hatırlatma daha: Dogecoin için konuşmuyorum. Ben projede değilim. Ben topluluğun bir üyesiyim. Yaklaşık 220.000 DOGE’m var [mevcut fiyatla 239.000 R$’a eşdeğer]” dedi.

Kripto pazarına geri dönmek istememesine rağmen, para biriminin gelişimi konusunda hala endişeli olduğunu pekiştiriyor.

Billy Markus Dogecoin açıklaması

Markus, “Bir şifreleme projesi üzerinde çalışmak korkunç çünkü insanlar için ne kadar çok şey yaparsanız, o kadar fazla haklara sahip olduklarını ve size o kadar kötü davrandıklarını gerçekten keşfettim” dedi. “Bunca yıldır bunu yapmaya gönüllü olan geliştiricilere gerçekten saygı duyuyorum” dedi.

Dogecoin neden yükseliyor?

Sözlerine devam eden Markus son olarak “Alanı daha iyi hale getirdiğine inandığım kişileri savunacağım ve öyle olmadığını düşündüğüm kişilerin cesaretini kıracağım. Ve ne istediğim hakkında konuşacağım” dedi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir