Bethesda’nın bilim kurgu teması üzerine kurulan açık dünya oyunu Starfield’tan geçtiğimiz saatler içerisinde yeni bir video daha geldi. 

Yayıncılığı ve geliştiriciliği Bethesda tarafından yapılan, uzayda geçen açık dünya oyunu Starfield, 2018 yılında duyurulmuş ve E3 2021’de de ilk fragman yayınlanmıştı. Şu ana kadar oyuna ilgili olarak çok daha fazla detay elde edilmedi ancak geçtiğimiz saat içerisinde aktarılan video ile beraber bazı heyecanlı detaylar ortaya çıktı. 

9

Geçtiğimiz saatler içerisinde aktarılan Into the Starfield videosunda Oyun Yönetmeni Todd Howard, Tasarım Yönetmeni Emil Pagliarulo, Baş Görev Tasarımcısı Will Shen ve Baş Tasarımcı Istvan Pely oyunun RPG mekanikleri özelinde kısa bir sohbet gerçekleştiriyor. Bu noktada ise oyunun RPG mekaniklerine dair heyecanlandıran detaylar elde etmek mümkün oldu.

GTA V Xbox Series fiyatları belli oldu

Bu kısa sohbetten benim için en dikkat çeken nokta şu cümle oldu diyebilirim: “Öyle ki ne hikaye yazarsak yazalım, oyuncuların kendi anlattığı hikaye, hakkında en çok düşündükleri ve en çok sevdikleri oluyor.” Kullanılan bu cümle esasında Skyrim’in de en güçlü olduğu konuyu akıllara getiriyor. Aynı zamanda Yoldaş adlı olan karakterin de oyunun RPG hissini ciddi anlamda artırabileceğini görmek mümkündür. Bunların yanı sıra oyunun keşfetme ve RPG kısımlarına dair önemli detaylarda aktarıldı. Starfield, 11 Kasım 2022’de Xbox Series ve PC için sunulacak. İlk günden itibaren de Xbox Game Pass’ten erişilebilir olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir