Ölümcül silahlar yaratın ve düşmanlarınızı tehdit edin. Bence bu oyun için en iyi özet bu olmalı. Besiege Sistem Gereksinimlerini bu yazımızda sizin için açıkladık.

Bir bulmaca oyunu olan Besiege, eski bir tema sahiptir. Oyuna girer girmez ana menüsünün oldukça şık olduğunu görüyoruz. Ayrıca, ilerledikçe diğer arayüzler için mükemmel bir şekilde tasarlandığını göreceksiniz. Her neyse oyuna gelelim. Oyuna bir araba yaparak haritalarda görünen platformları arasında koşmaya çalışıyoruz. Her bölümü geçerek oyunda ilerliyoruz. Korumalı alan modunda tam bir özgürlükle istediğinizi yapabiliyorsunuz. Besiege çok düşük sistem gereksinimlerine sahiptir ve her bilgisayarda oynanabilir.

İlk bölüme başında aracımızı ilk olarak kare şeklinde tasarlamıştık. kare jantlardan ana gövdesine kadar araca dair her şey bizimle. Yani ne istersen yapabilirsiniz. İsterseniz 10 tekerli büyük bir kamyon yapın. Bundan sonra sürüşü tamamladığınızda karşınıza evler ve hayvanlar çıkacak. Ve sen onu yok ediyorsun. Ya da ne istersen yap. Elbette bu görevlerin niteliğine göre oluşturduğunuz aracın özellikleri de buna göre ayarlanmalıdır. Bu arada oyunun yer yer oldukça kanlı olduğunu da söylemeliyim Örneğin bir bölümde onlarca farklı asker tanışıyorsunuz ve onları öldürmeniz söyleniyor. Bu nedenle aracınıza çeşitli silah ekleyebiliyorsunuz. Örneğin, insanları yanlarına testere takarak kesebilir veya büyük tekerlekler ezebilirsiniz. Ama aracı dayanıklı yapmazsanız kısa sürede bozulur ve onu kaybedersiniz.

Seviyelerde ilerledikçe Bisige’nin zorlaştığını göreceksiniz. Düşmanlarınız silahlar ateş edecek veya saldıracaklar. Aracı daha da güçlendirmek için zırh ekleyebilirsiniz ancak eklediğiniz herhangi bir zırh sizi daha da yavaşlatacaktır. Veya aracın uçurmak için bir pervane taktınız. Çok fazla silahınız varsa bu makineler size yetmiyor ve arabadan inemiyorsunuz. En son çıkan Besiege Steam üzerinden 13 TL’ye satın alarak sahip olabilirsiniz. Henüz geliştirilmeye aşamasında olan bu oyun yakın zamanda yeni bir güncelleme geleceği ve bu güncellemelerin düzenli bir şekilde devam edeceği inanılıyor. Bu nedenle oyuna çeşitli özelikler eklenmiştir. İndirmenizi tavsiye ederim.

Besiege çok düşük sistem gereksinimleri olan bir oyun. Bu nedenle sadece minimum gereksinimleri yayınlanmış ve detaylandırılmamaktadır. Oyunu açmak için Intel Core 2 Duo @ @2.2 GHz’in olabildiğince düşük olmanız gerekir. Bu nedenle sistem gereksinimleri bakılmadan satın alınabilecek oyunlardan biridir.

Besiege sistem gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP (son SP) ve üstü
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo @2.2 GHz
  • Bellek: 2 GB
  • Gerekli boş disk alanı: 1 GB
  • Ekran kartı: 512 MB
  • DirectX: Dx 9.0c

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir