Beko Smart TV’niz internete bağlanmıyorsa bunun için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Sorun büyük ihtimalle Wi-Fi bağlantısının olmamasından kaynaklıdır. Gelişen teknolojiyle beraber artık sadece akıllı cep telefonları değil aynı zamanda televizyonlarda gelişime ayak uyduruyor. Televizyonların büyük bir çoğunluğu artık internete girme özelliğiyle beraber geliyor. Günümüz televizyonlarından internete girerek bilgisayar, cep telefonu ve tabletlerde yapabildiğiniz işlemleri yapabilirsiniz. Yazımızdan Beko Smart TV’lerin internete bağlanması için yapılması gerekenler hakkında bilgi edinebilirsiniz. 

Bununla beraber aynı zamana seyretmek istediğiniz fakat kaçırdığınız televizyon dizilerini, internet dizilerini ta da seyretmek istediğiniz birçok filmi televizyonunuzu internete bağlayarak sorunsuz bir şekilde seyredebilirsiniz. Kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran ve dev gibi ekranda internet kullanımı sağlayan bu gelişme kullanıcılar için oldukça kullanışlıdır. Beko markalı televizyonların internete bağlanma yöntemleri farklılık gösterir. Örnek olması amacıyla bir yöntemden bahsedeceğiz. Televizyonunuzu internete bağlamak için cihazınızdan Ayarlar – Ağ ayarları – WiFi açık – Erişim noktası seç – Kablosuz ağlara bakın, bağlanmada sorun varsa Gelişmiş seçeneğiyle işlemlerinize devam edin.

Beko televizyonunuz internette girmiyor ise;

– Modemi ve Smart TV fişinden çıkarılıp tekrar takın.

– Ağ ayarları sıfırlayın, unutulsun Modem wifi adını değiştirin (Türkçe karakterler olmasın)

– Modemin kanalını 11 yapın TV’ den YouTube ve farklı uygulamalarla deneyin

Beko TV internete nasıl girilir?

Beko markalı televizyonlar ile kablolu ya da kablosuz ağ yolu ile internete bağlanabilirsiniz. Beko markalı televizyonunuzdan internete nasıl gireceğinizi bilmiyorsanız aşağıdaki adımları takip edin;

-İlk olarak televizyonunuzu açın.

-Atmış olduğunuz televizyonunuzun kumandası yardımı ile menü seçeneğine basın.

-Gelen alt ekranda ayarlar bölümüne giriş yapın.

-Ayarlar kısmından da ağ ayarları bölümüne girin.

-Karşınıza çıkan yeni pencerede bağlantı tipini değiştir sekmesi yer alıyor. Bu sekme yardımı ile bağlanmak istediğimiz internet ağının kablolu internet ağı mı yoksa kablosuz internet ağımı olduğunu seçin. 

-Bağlantı tipimizi seçtikten sonra erişim noktası seç sekmesine gelin. Burada karşımıza yakın bölgedeki bulunan tüm ağ adları gözükecektir.

-Bu ağ adlarının arasından girmek istediğiniz internet ağını seçin.

-Bağlanmak istediğiniz internet ağını seçtikten sonra karşınıza bir şifre ekranı gelecektir. Bu şifre ekranına da bağlanmak istediğiniz ağın şifresini girin.

-Daha sonra kumanda yardımı ile enter tuşuna basın. Bekleyiniz ağ bağlanılıyor diye ekran gelecektir. Biraz bekledikten sonra internete bağlamış olacaksınız.

Beko televizyonunuzun  internete bağlandığından emin olmak için internet sayfalarını açın ve emin olduktan sonra televizyondan internet keyfini çıkarın. Bu şekilde televizyonunuzdan internete bağlanabilir ve çeşitli işlemler yapabilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir