Vivo Watch 2 için tanıtıma geçiş yapılması beklenirken şimdi Vivo Watch 2 posteri paylaşıldı.

Akıllı saat sektörünün yeni üyelerinden bir tanesi olacak Vivo Watch 2 modeli için geçtiğimiz günlerde önemli sızıntılar yaşanmıştı. Akıllı saatinde daha ekonomik bir fiyatlandırma yapacak olan Vivo, böylece sektörde daha iyi rekabet etme şansı elde edecek. Yeni akıllı saatlerin tanıtımı öncesinde ise yeni özellikler ve tasarım fotoğrafları piyasaya çıktı. 

VİVO Watch 2 özellikleri neler olacak?

Vivo Watch 2 için yapılan sızıntılara göre normalden daha yüksek ekran gövde oranına sahip olacağı belirtildi. OLED ekranın kullanılacağı akıllı saatlerde aynı zamanda 46 mm’lik bir gövde yer alacak. Saatin uzun süreli sorunsuz bir şekilde kullanılması adına ise önceki modelde yer alan 476 mAh kapasiteli pil yerine 501 mAh kapasiteli bir pil kullanılacak. İlk akıllı saate göre iyileştirme yapma yoluna giden şirket, pil optimizasyonu ile ilk Seriye göre daha uzun süreli kullanımları destekliyor.

Akıllı saatte sesli asistan ve Bluetooth 5.1 desteğinin olması, bağlantı ve uyumluluk konusunda da sorun yaşanmayacağını gösteriyor. Yeni akıllı saatinde sağlık takibi yapabilmek adına yeni özellikleri tercih eden şirket, kalp atış hızını takip etmeyi destekliyor. Üstelik kan oksijen seviyesinin sürekli denetim altında tutulması da mümkün. Su geçirmezlik konusunda da iddialı olan akıllı saat böylece yağmurlu günlerde dahi sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek.

Vivo Watch 2 eSIM desteğiyle geliyor

Vivo Watch 2 modelinde eSIM desteği bulunuyor. Akıllı saate sahip kullanıcıların herhangi bir akıllı telefon kullanmasına gerek kalmayacak. Aramaların yanıtlanması, mesaj gönderilmesi ve farklı uygulamaların kullanılması yine akıllı saat ile oldukça kolay.

Piyasada bulunan akıllı saatlerin büyük bir bölümünde SIM desteğine olmadığı gibi kullanımda telefon bağımlılığının yüksek olması, istenen performansı çoğu zaman sunmuyor. Ancak Vivo’nun yeni modeli ile birlikte eSIM desteği sunması, akıllı saat sektöründe modelin fark yaratmasını sağlıyor.

Vivo Watch 2 fiyatı ne kadar olacak?

Geçtiğimiz yılın Eylül ayının sonunda, Vivo’nun ilk akıllı saati Vivo Watch modeli tanıtılmıştı. 4 farklı renk ile piyasada olan modelin etiket fiyatı ise 203 dolardı. Yeni modelinde de benzer bir fiyatın belirlenmesi bekleniyor.

VIvo 2

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir