Gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan Pixelmator Photo, iPhone kullanıcıları için sunuldu. 

iPhone kullanıcıları için oldukça başarılı özellikler ile beraber geldi. Şu ana kadar yalnızca iPad kısmında olan Pixelmator Photo uygulaması, kişilerin fotoğrafları üzerinde değişiklik yapması için pek çok seçenek bulunuyor. 

TikTok film ve dizi puanlanmasına izin verecek

30 farklı özel renk filtresine sahip olan bu kaliteli fotoğraf düzenleme uygulaması, Apple ProRaw dahil 600’den farklı RAW formatı desteğini de beraberinde getiriyor. Böylelikle Pixelmator Photo uygulaması, fotoğraf makinesi ile çekilen RAW fotoğraflar üzerinde de düzenleme yapmak mümkün oluyor. Yapay zeka destekli olma özelliğine sahip çeşitli araçlar üzerine kurulan Pixelmator Photo uygulaması bir fotoğraf üzerinde yapılan değişiklikleri hızlı bir şekilde diğerine aktarma konusunda yardımcı oluyor. Aynı zamanda söz konusu bu düzenlemeleri ekranı ikiye ayırarak anlık olarak detaylı karşılaştırma yapmanız için de kolaylık sağlıyor. Uygulamanın özelliklerini kullanarak fotoğrafta istemediğiniz alanları da kolaylıkla ortadan kaldırabilirsiniz. 

19 4

iOS 14 üstü her iPhone modelleri ile uyumlu bir şekilde olacak olan uygulama en iyi performansını da güncel cihazlarla veriyor. Söz konusu bu uygulama, oldukça tecrübeli bir ekip çalışması sonucunda geliştiriliyor. Mac kısmında kullanılan Pixelmator Pro fotoğraf düzenleme uygulaması uzun yıllardır en çok kullanılan seçeneklerin başında geliyor. 

Pixelmator Photo uygulaması kusursuz bir kullanım sunuyor

Türkiye fiyatı tam olarak 70 TL olan bu kaliteli uygulama, fiyatı ile herkese hitap etmiyor. Üstelik ilerleyen zamanlarda bu fiyatın artacağı da düşünülüyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir