Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle internet kullanımı da her geçen gün daha fazla kullanıcı tarafından artırılıyor. Bu sebeple insanlar tarife seçimi sırasında sms ve dakikadan ziyade özellikle internetin ne kadar olduğunu öğrenerek seçim yapıyorlar. Bu durum karşısında operatörler arasında kampanyaların oluşmasına zemin hazırlanmıştır. Her bir operatör kendine özel olarak ücretsiz internet veren uygulamalar geliştirmiştir. Bu kampanyalar ve uygulamalar sayesinde kullanıcılar ücretsiz internet kazanma hakkını elde edebilirler. 

Birçok kullanıcı, tarifelerin ay sonu gelmeden önce internetleri yetmeyip ekstra internet almak durumunda kalmıştır. Aslında bedava internet veren uygulamalar sayesinde kullanıcılar operatörlerden memnun kalmışlardır. 

Bedava internet veren uygulamalar

3 1606046782

Salla Kazan: Salla kazan kampanyası kullanıcılarına birçok hediye sunar. Bu uygulamadan faydalanabilmek için tek yapmanız gereken Digital Operatör uygulamasını akıllı cep telefonunuza indirmek olacak. Haftada bir kere bu uygulamaya giriş yaparak salla kazan butonuna tıkladıktan sonra telefonunuzu fiziksel olarak sallayın. Sonuç olarak ise bir sürü bedava internet kazanabilirsiniz. Bunun yanı sıra farklı hediyelerde kazanmanız mümkündür. 

Bip Uygulması: Bip uygulamasını akıllı cep telefonunuza indirdikten sonra giriş yapın. Söz konusu bu uygulamada mesajlaşarak ve görüntülü konuşarak ücretsiz internet kazanma şansını elde edebilirsiniz. 

iOS için Bip indir

Android için Bip indir

Yaani: Yaani aslında bir çeşit arama motoru uygulamasıdır. Bu uygulamadan internet kazanmak için 1 ay içerisinde söz konusu uygulama üzerinden 20 defa arama yapmanız gerekiyor. 

iOS için Yaani indir

Android için Yaani indir

GNC: 26 yaş ve altı olan gençlere özel olarak sunulan GNC uygulaması kullanıcılara birçok seçenek sunar. Uygulamayı ücret ödemeden akılı cep telefonunuza indirerek kullanabilirsiniz. Uygulama içerisinde yer alan ÇATLAK bölümüne tıklayabilirsiniz. Size internet hediye verecek haftanın 2 gününü seçiyorsunuz. Sonuç olarak belirlemiş olduğunuz haftanın iki gününde hediye internet cebinizde olmuş olacak.

iOS için GNC indir

Android için GNC indir

Türk Telekom: Türk Telekom operatörünün kullanıcılarına sunduğu hizmetler saymakla bitmiyor. 

Türk Telekom müşterisiyseniz uygulamayı telefonunuza yükleyip TL yükleme işini banka kartı ya da kredi kartınızla yaptığınız takdirde bedava internet kazanma hakkına sahip oluyorsunuz.

Sizde Türk Telekom kullanıcıysanız akşam saat 21:00 ve sabah 09:00 saatleri arasında bedava internet kullanımı elde edebilirsiniz. Size önerilen SELFY tarifesini kullanmak olacak.

iOS için Türk Telekom indir

Android için Türk Telekom indir

Vodafone: Bedava İnternet veren uygulamalar arasında Vodafone operatörünün de uygulamaları kullanıcıların beğenisini kazan seçenekler arasındadır.

Vodafone Yanımda Uygulaması: Bu uygulamayı her ziyaret ettiğinizde 250 MB internet kazanacaksınız.

iOS için Vodafone indir

Android için Vodafone indir

İnternet Avcıları: Bu uygulama üzerinden oyun oynayarak internet kazanabilirsiniz. 

Bir diğer bedava internet kazanma yollarından biri ise faturasız hatlar için 50 TL üzeri yükleme yaptığınız takdirde 2 GB internet kazanma şansını elde edebilirsiniz.

iOS için İnternet Avcıları indir

Android için İnternet Avcıları indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir