Apple’ın İOS 16.5 RC ürümünde Beats Studio Pro modeli sonunda kendini gösterdi. Yakın zaman içerisinde üst seviye kulaklıkları görebiliriz. 

Apple’ın özel bir Beats çipi ile Beats Studio Buds+ modelinin piyasaya çıkacağı ortada dönen söylentiler arasındaydı. bugün ise şirketin yeni Beats Studio Pro kulaklıklarını piyasaya sürülmek için artık hazır olduğuna dair bilgiler ortaya çıkmaya başladı. 9to5Mac tarafından hazırlanmış olan bir rapora göre , bu çıkışı yapılacak kulaklıların Şeffaflık Modu ve Mekansal Ses gibi daha önce görülmemiş benzersiz özelliklere sahip olması bekleniyor. 

İlgili kodlarda da belirtildiği gibi projenin A-Cold-Wall’dan Samuel Ross ile Apple’ın yaptığı bir iş birliği sonucunda ortaya çıktığına inanılıyor. Yaklaşan Beats Studio Pro kulaklıklarının görüntüleri geçtiğimiz günler içinde Salı günü geliştiriciler için yayınlanmış iOS 16.5 RC dosyaları içerisinde keşfedildi. Bu, Apple’ın hala Beats markası altında yeni kulaklıklar da çıkarmakla ilgilenildiği doğrulanmış oluyor. 

Apple’ın Yeni Kulaklığı Beats Studio Buds+, Şeffaf Tasarımıyla Dikkat Çekiyor

Beats Studio Pro özellikleri dikkat çekiyor

Raporlara göre, yakında çıkışı olacak kulaklıklar, Kişiselleştirilmiş Mekansal Sesin eklenmesi ile beraber geliştirilmiş olan aktif gürültü önleme (ANC) ve Şeffaflık Modu özelliklerine sahip olacak. Şirketin diğer yeni olan ürünlerine benzer şekilde, kulaklıkların şarj için bir USB-C bağlantı noktasına ve özel bir Beats çipine sahip olması gerektiği bekleniyor.

Yeni Beats Studio Pro’nun görsellerine göre tasarımına bakacak olursak Beats Studio 3’e oldukça benziyor ve en dikkat çekici fark ise kafa bandında yazılı olan Studio yazısının kaldırılması oluyor. Kulaklıkların siyah, beyaz lacivert ve kahverengi renkleri de satışa sunulacak. Beats Studio Pro’nun daha önceki zamanlarda Beats ile çalışmış olan sanatçı Samuel Ross ile ortaklıkla yürütülerek geliştirildiği düşünülüyor.

Fiyat açısından ise bu model kulaklığın AirPods Max’ten bir üst seviye daha pahalı olması bekleniyor. 

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir