Apple imzasına sahip olan Beats Studio Buds kablosuz kulaklık modeli ile daha önce söylentileri dolaşan yeni renk seçeneklerinin tanıtımı yapıldı. Beats Studio Buds kablosuz kulaklık modeli, siyah, beyaz ve kırmızı olmak üzere üç farklı renk seçeneği ve 1.499 TL fiyatıyla sunuldu. 

Son kur güncellemesi ile beraber Türkiye’de fiyat etiketi 2.649 TL’ye kadar çıkan ürün, bugün “okyanus mavisi, dolunay grisi ve gün batımı pembesi” isimlerine sahip üç farklı renk ile sunuldu. Beğenilen kulaklık için böylelikle toplam olarak 6 farklı renk sunulmaya başlandı. Yeni renkler şu an için Türkiye’de satışta değil ancak diğer seçenekleri satın almak mümkündür. Beats Studio Buds, üzerinden geçmek gerekirse kulak içi formuna sahiptir. Kulaklık kısımlarının küçük olmasıyla gündelik kullanım için pek çok kişiyi memnun eden bu yeni Buds, hem kulaklık hem de hazne üzerinde Beats logosuna sahiptir. ANC yani gürültü engelleme özelliğine sahip olan bu kulaklık, Apple’a göre üst seviye ses kalitesi ile beraber geliyor. 

3 6

Bu noktada yapılan açıklama ise şu şekilde; “Kompakt tasarıma sahip Beats Studio Buds, tam anlamıyla özelleştirilmiş akustik bir platform aracılığıyla, güçlü ve dengeli bir ses deneyimi yaşatacak şekilde geliştirildi. İki bölmeli bir kasa içinde yer alan özel çift elemanlı diyafram tipi sürücü, olağanüstü bir stereo ayırma özelliğine sahip net sesler sağlıyor. Gelişmiş dijital işlemci ise ses performansını yükseklik ve netlik bakımından optimize ederken aynı anda temiz bir gürültü önleme özelliği sunuyor. Sonuçta stüdyoda kaydedilen müziğin duygusunu kulaklarınıza taşıyarak bütün gün size eşlik eden etkileyici bir ses deneyimi doğuyor.”

Söz konusu bu model elde edilen verilere göre 8 saate kadar dinleme süresi sunuyor. Cepte taşınacak kadar küçük şarj kutusu ile toplamda iki ekstra şarj sunuyor. Ürün için ANC veya Şeffaf mod (Çevreyi duyabiliyorsunuz) açıkken 5 saate kadar dinleme süresine sahip olabilirsiniz şeklinde açıklama yapan Apple, bu sürenin şarj kutusu ile kullanıldığında toplam olarak 15 saate kadar ulaştığını aktarıyor. USB-C portunda 5 dakikalık Fast Fuel şarj ile bir saate kadar ses çalma süresi getiren bu modeli iOS akıllı cihazların yanında Android telefonlarla da aktif bir şekilde kullanılabilir. Söz konusu bu modelin Android desteği AirPods’lara oranla çok daha iyi durumdadır. IPX4 sertifikası olan Beats Studio Buds modelinde eller serbest “Her Siri” desteği de bulunuyor. Şu an için cihaz hakkında elde edinilen bilgiler bunlarla kısıtlıdır. 

Honda elektrikli otomobillere büyük yatırım yaptı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir