Apple’ın yakın zamanda tanıtması beklenen Beats Solo Buds ve Solo 4’ün görüntüleri sızdırıldı. İşte yeni modellerden ilk detaylar.

Apple için yapılan yeni sızıntı, Beats Solo Buds ve Solo 4’ün tanıtım öncesinde görüntülenmesini sağladı. 30 Nisan’da tanıtılması beklenen yeni modellerin sızıntısı, tanıtım öncesinde büyük bir handikap yaşanmasına neden oldu. Resmi lansmandan önce Android Headlines tarafından yapılan sızıntıda her iki ürünün de resimleri ve tanıtım videoları görüldü.

Apple Beats Solo 4 Neler Sunacak?

Beats Solo 4 kulaklıklar, yeni seriye yeni özellikler getiriyor. Uzamsal Ses ve Dinamik İzleme teknolojisine sahip olacak yeni modeller, kullanıcıların kafa hareketlerine uyum sağlayacak. Önceki modellere göre daha gelişmiş bir şekilde bu işlevi yerine getirecek Beats Solo 4, 360 derecelik bir ses ortamı yaratacak. Böylece kullanıcılar için çok daha gelişmiş ve canlı bir deneyim sunacak. Kulaklıklar ayrıca uzun süreli kullanım sırasında daha fazla konfor için peluş özel desteklere sahip. Böylece uzun süreli kullanılsa dahi kulaklarda herhangi bir rahatsızlık yaşanmayacak.

Beats Solo Buds ve Solo 4 Görüntüsü Sızdırıldı
Beats Solo Buds ve Solo 4 Görüntüsü Sızdırıldı

Apple Buds Solo 4 Neler Sunacak?

Beats Solo 4 modellerinin yanı sıra Buds Solo 4 adında yeni bir modeli de tanıtacak Apple, şarj süresiyle dikkat çekiyor. Tek şarjla 50 saate kadar oynama desteğine sunacak olan Buds Solo 4, önceki serideki 40 saatlik süreyi 10 saat arttırmayı başarmış durumda. 10 dakikalık hızlı şarj, Solo 4’e beş saatlik oynatma süresi sunuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir