WhatsApp konuşmalarını başka bir telefona aktarma adımlarıyla, Android’den iPhone’a veya iPhone’dan Android’e konuşmaları aktarmak çok kolay!

WhatsApp konuşmaları başka bir telefona nasıl aktarılır? Bu soru, Android’den iPhone’a veya iPhone’dan Android’e geçiş yapan kişilerin listesinin başında yer alıyor. Android ve iPhone arasındaki sohbet özelliği şu anda mevcut olmasa da. Ancak bu özelliğin yakın gelecekte kullanıcılara sunulmasını bekliyoruz.

O zamana kadar beklemek mümkün değilse, elbette alternatif bir çözüm bulabilirsiniz. Böyle bir çözüm, whatsapp transfer programını kullanmaktır. Bu programlar ile eski telefonunuzdaki WhatsApp sohbetlerini yeni telefonunuza aktarma seçeneğine sahipsiniz.

Bu yazımızda, WhatsApp aramalarını/mesajlarını Android’den iPhone’a veya iPhone’dan Android’e aktarmak isteyenlere yardımcı olacak en iyi ve en güvenli yazılım olan WhatsApp için iTransor’u kullanmayı inceleyeceğiz. Başlamadan önce Lütfen bu programın Windows ve Mac OS ile uyumlu olduğunu unutmayın.

WhatsApp konuşmalarını başka bir telefona aktarma adımları

  • Cihazı bir USB kablosu kullanarak bilgisayara bağlayın.
  • İşlemi tamamladıktan sonra “Transfer” butonuna tıklayın.
  • Lütfen tarama, işleme ve veri aktarımı işleminin tamamlanmasını bekleyin.
  • İşlem tamamlandığında ekrana WhatsApp Transfer Başarılı yazacaktır.
  • Başarılı olduğunda, cihaz yeniden başlar ve mesajlar yeni telefona aktarılır.

Windows ve Mac için en iyi WhatsApp indirme uygulaması olan iTransor for WhatsApp aktarım için iyi bir programdır. Bu programı seçme nedenimiz; Kullanımı kolay ve güvenilirdir.

WhatsApp For Business Nedir? WhatsApp’tan Para Kazanma Fırsatı

Ayrıca tüm iPhone ve Android cihazlarını, tüm iOS/Android sürümlerini destekleyerek harika bir uygulama haline getiriyor. Popüler anlık mesajlaşma konuşmalarınızı yeni telefonunuza aktarmak için öncelikle cihazınızı bir USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlamanız gerekir. Bağlantı işlemini tamamladıktan sonra “Transfer” butonuna tıklayın.

Aktar düğmesine basarsanız tarama, işleme ve veri aktarma işlemi başlayacaktır. Bu işlemlerin tamamlanmasını bekleyin. Bu işlemin sonunda ekranda “WhatsApp transferi başarılı” yazısını göreceksiniz. İşlem başarılı olursa cihaz yeniden başlar ve mesajlar yeni telefona aktarılmış olacaktır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir