Kendi futbol dünyanızı inşa ederek kusursuz bir futbol oyunu deneyimi yaşamak için milyonlarca oyuncu gibi sizde Score! Hero ve buna benzer oyunlardan faydalanabilirsiniz. Score! Hero, birçok oyuncu tarafından çok beğenildiği için buna benzer oyunlarda uygulama mağazasında yerini aldı. Akıllı cep telefonlar, oyun oynamak için artık neredeyse kusursuz ürünler arasındadır. Uzun soluklu bir futbol deneyimi yaşamak için tercih edeceğiniz oyunlar arasında yer alan Score! Hero ve buna benzer mobil futbol oyunları hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Android için Score! Hero indir

iOS için Score! Hero indir

5 mobil futbol oyunları

Score! Match

7 1576405521

Yapımcılığının First Touch Games Ltd. şirketi tarafından yapılan Score! Match dünyasında oyuncular kusursuz bir futbol oyunu deneyimi yaşıyorlar. Sizde Score oyunlarına alışkınsanız Score! Match oyununda hiç zorlanmadan vakit geçirebileceksiniz. Online bir oyun olan Score! Match, mevcut takımı kontrol ettiğiniz ve kendi stratejileriniz doğrultusunda ilerlediğiniz bir mücadeleyi konu alıyor. Oyunu diğer oyunlarından ayoran farklılıklardan ilki, takımınızda yer alan oyuncular ile beraber rakip takım oyuncularına müdahale etme şansınızın olmasıdır. Doğru zamanda doğru hamleleri yaptığınızda rakibinizden daha güçlü olabilirsiniz. Oyun ilk girdiğinizde kendinize bir kapsan seçmeli ve ilerleyen seviyeler içerisinde de takımınız için çeşitli özelleştirmelere dikkat etmelisiniz. 

Andoird için Score! Match indir

iOS için Score! Match indir

Football Strike

8 1576405544

Yapımcılığının Miniclip stüdyosu tarafından yapıldığı Football Strike oyunu ile de akıllı cihazınızda kusursuz bir futbol deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu heyecan verici futbol oyununda üç farklı oyun modu vardır. Bu modların ortak noktası ise şut çekmek. Oyunun temel amacı parmağınızı kullanarak topu kaleye göndermektir. Oyunda yer alan modlar, Atış Yarışı, Serbest Atışlar ve Kariyer başlıkları altında sınıflandırıldı. Atış yarışı modunda tek hedef vurmaca üzerine kuruludur. Taktiksel hamlelerinizi kullanarak rakiplerinizi geride bırakacağınız Football Strike oyununda eşsiz bir deneyim yaşamaya hazır olun. 

Android için Football Strike indir

iOS için Football Strike indir

Flick Shoot 2

9 1576405564

Gelişmiş düzeyde özellikleri ve heyecan verici yapısı ile oyuncuların beğenisini kazanan Flick Shoot 2, tek başına oyun oynamaktan keyif alan oyuncular için özel olarak geliştirildi. Oyunda tek kişilik birbirinden farklı oyun modları bulunuyor. Bu modlar arasında Meydan okuma, Zamana karşı, Tek top, Top sürme ve Antrenman bulunuyor. Oyunun top sürme ve Antrenman modlarının atın alınması gerekiyor. Satın alma işlemi yaptığınızda oyunun reklamları da kalkıyor. Football Strike oyununda online modda vardır. Bu oyun modunda rakiplerinizin kalesine her zamankinden daha fazla gol atmaya çalışacaksınız. 

Android için Flick Shoot 2 indir

iOS için Flick Shoot 2 indir

SkillTwins

10 1576405583

Oyuncular tarafından oldukça beğenilen SkillTwins, dünyasında kusursuz bir futbol deneyimi yaşamanın keyfini çıkaracaksınız. Bu heyecan verici oyunda sokak futbolunu deneyimleyeceksiniz. Birçok ülkenin yer aldığı SkillTwins oyununda damarlarınıza kadar futbol keyfi yaşayacaksınız. Buradaki amacınız rakiplerinize çalım atarak onları geride bırakmak olacak. Oyunda kullanabileceğiniz birçok özel hareket bulunuyor. Oyunda esas dikkat etmeniz gereken konu zamanlama olacak. Nerede ne zaman hamle yapacağınıza dikkat ederek rakiplerinizi geride bırakmaya çalışacaksınız. 

Android için SkillTwins indir

iOS için SkillTwins indir

Tiki Taka Soccer

12 1576406115

Sakin bir futbol deneyimi yaşamak isterseniz sizde Tiki Taka Soccer oyununda yer alabilirsiniz. Yüksek tempolu bir maceranın içerisinde yer almak adına daha fazla beklemenize gerek yoktur. Oyunun basit bir oynanışı vardır. Şut çekmek için parmağınızı ekrandan kaleye doğru çekmeniz yeterlidir. 

Android için Tiki Taka Soccer indir

iOS için Tiki Taka Soccer indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir