Tekken 8 için iddialar belirsiz olsa da Bandai Namco’nun yeni tanıtımında Tekken 8 sürprizine yer verildi. İşte detaylar.

Bandai Namco, Tekken Dünya Turu 2022 ve 2023 Küresel Finalleri için yeni bir fragman paylaştı. Fragmanın yanı sıra Tekken 7’ye gelen ücretsiz güncelleme de resmi olarak duyuruldu. Ancak bunlar tanıtımda Tekken için sunulan yeniliklerin tümü olmadı. Zira kısa bir teaser’da yeni bir oyunun gelişine de işaret etti.

Street Fighter 6’ya Juri ve yenilenen Kimberly geliyor

Tekken 8’e geçiş tanıtımda görüldü!

Yayınlanan fragmanda, Kazuya’nın babasını bir uçurumdan attığı bölümleri gösterirken bu anların son olmadığı vurgulandı. Sonrasında yeni bir ekranda eski bir Kazuya görüldü ve Tekken 8’in de hikayenin devamını içerecek şekilde geleceğinin işaretleri böylece verildi. Net bir şekilde ifade edilmemiş olsa da serinin önceki oyunları için de benzer işaretleriyle takipçileri heyecanlandıran Bandai Namco seri tutkunlarını heyecanlandırmayı başardı.

Bir sonraki Tekken oyununun ne zaman çıkacağı belli değil. Ancak önümüzdeki birkaç ay içinde Tekken 8 için daha fazla detayın gelmesi bekleniyor.

Android için Tekken indir

iOS için Tekken indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir