Kullanıcılar bazen Banabi siparişlerini iptal etmek isterler. Bu makale, bir Banabi siparişinin nasıl iptal edileceğini adım adım açıklamaktadır.

Yemeksepeti Banabi ile internetten kolayca alışveriş yapabilir, ihtiyacınız olan ürünleri dakikalar içerisinde kapınızda teslim alabilirsiniz. Yemeksepeti Banabi’ye online ödeme, kapıda nakit ödeme gibi seçeneklerin yanı sıra indirim kuponları ile geniş ürün yelpazesi sunar.

Yemeksepeti ve Banabi’de temassız teslimat seçeneği

Teslimat süresi kısadır ancak ortalama teslimat süresinin 10-15 dakika olduğu bilinmektedir. Bazen kullanıcılar olası durumlarla karşılaştıklarında Banabi siparişini iptal etmek isteyebilirler. Bu makale size adım adım bir Banabi siparişinin nasıl iptal edileceğini gösterecektir.

Banabi Sipariş İptali Nasıl?

  • Cihazınızda Yemeksepeti web sitesini veya mobil uygulamasını açın.
  • Ana menüde Sipariş Geçmişi sayfasına tıklayın.
  • Teslim edilmeyen siparişinizin üzerine gelin ve Siparişi İptal Et’i seçin.
  • Siparişinizi iptal etmekte sorun yaşıyorsanız Yemeksepeti Canlı Yardım’a bağlanarak destek alabilirsiniz.

Önceleri sadece İstanbul ve İzmir’e hizmet veren Banabi, daha sonra diğer büyük şehirlerde de hizmet vermeye başladı. Artık Antalya, Ankara, Edirne, Izmir, Trabzon, Edirne, Denizli, Kocaeli gibi pek çok şehirde artık Banabi var.

Yukarıdaki adımları takip ederek siparişinizi kolayca iptal edebilirsiniz. İptal işlemi sırasında bir hata veya sorunla karşılaşırsanız Yemeksepeti yardım hattını kullanarak yardım alabilirsiniz.

Yemeksepeti’nin iptal edilen siparişinin iadesi kaç gün sürer?

Çağrı Merkezi veya Canlı Yardım’dan yapacağınız arama nedeniyle siparişiniz iptal edilecek ve tutar hesabınıza iade edilecektir. Banka ekstrenizdeki geri ödeme, bankanıza bağlı olarak değişebilir. Siparişi iptal ettikten sonra yeniden sipariş vermek isterseniz, uygulama üzerinden girebilirsiniz. Banabi uygulaması, kuryeleri çevrimiçi takip etmek için tasarlanmıştır.

Siparişiniz kapınıza gelmeden önce kuryenin iptal işlemini tamamlaması özellikle önemlidir. Paylaşılan bilgilere göre Getir’in iade ettiği para 1 ile 8 iş günü arasında banka tarafından hesabınıza yatırılacaktır.

Banabi ne zaman açılır?

Banabi, kullanıcılarına 7/24 hizmet sunuyor. İstanbul, Antalya, Ankara, Edirne, İzmir, Trabzon, Edirne, Denizli, Kocaeli ve Eskişehir’de yaşayan kullanıcılar, bu şehirlerde 7/24 uygulama üzerinden sipariş verebiliyor.

Banabi siparişinden bir ürünü nasıl çıkarabilirim?

Banabi siparişi silme işlemi kısmen iptal etme işlemiyle aynıdır. Bir ürünü kaldırmak için yardım hattına veya destek hattına başvurun ve ürünün alışveriş sepetinden çıkarılmasını isteyin. Bu ürünlerin ücretleri yukarıda belirttiğimiz gibi anında kartınıza iade edilecektir ancak bu ücretin banka hesabınıza yansıma süreci değişiklik gösterebilir.

Yemeksepeti Nasıl sipariş verilir?

Sipariş verebilmek için öncelikle en az bir ürünü alışveriş sepetinize eklemeniz ve alışveriş sepetinizdeki ürünün toplam fiyatının ilçenizdeki kargo için belirtilen minimum paket tutarına eşit veya daha fazla olması gerekir.

Bu iki koşulu karşılıyorsanız, sepetinizin altında göreceğiniz “Sepeti Onayla” bağlantısına tıklayarak sepetinizi onaylayabilir, bir sonraki adımda gönderim yapmak istediğiniz adresi ve ödeme yönteminizi seçip ” Sipariş Ver” düğmesine tıklayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir