Yemeksepeti ve Banabi'de temassız teslimat seçeneği - Haberler - indir.com

Yemeksepeti ve Banabi'de temassız teslimat seçeneği

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-17 18:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Yemeksepeti’nin yeni güncellemesi sayesinde artık kullanıcılar ödemelerini yaparken siparişlerinin kapıya asılmasını isteyebilecekler.

Son dönemlerde salgın korkusunun artması ve kendini karantinaya alan insanların artmasıyla birlikte artık birine kapı açmak neredeyse herkesin korkulu rüyası olmuş durumda. Bu anlamda bir adım atan Yemeksepeti ve Banabi bu kısa sürmesini istediğimiz günlerde pek çok kullanıcının içini rahatlatacak yeni bir sistem getirdi.

Yemeksepeti çalışanlarına enflasyon zammı! Artış yüzde 10!Yemeksepeti çalışanlarına enflasyon zammı! Artış yüzde 10!

Geçtiğimiz hafta Türkiye’de sıçradığı tespit edilen Corona virüsünde vaka sayısı 47’ye ulaşmış durumda. Tespit edilen salgınların ülke içinden yayılmadığını duymak iç rahatlatıcı bir etki sağlasa da, dünyada bu virüsün seyrediş hızı insanlarda büyük bir korku tetikliyor.  Virüsten korunmak için herkes kendince etkili bir yönteme başvururken teknoloji şirketleri de soruna akıcı çözümler sunmaya çalıyor.

Minimum temasın ne kadar önemli olduğunu göz ardı etmeyen Yemeksepeti ve Banabi platformlarında temassız teslimat seçeneğinin başladığını duyurdu. Eğer virüsten korkuyor, ya da virüs semtomplarını gösterdiğinizi düşünüyorsanız  yemek alışverişlerinizi rahatlıkla mobil uygulama üzerinden yapabilir ve kuryeyle hiçbir şekilde temas etmeden siparişinizi alabilirsiniz. Peki temazsız teslimat seçeneğinden nasıl yararlanılır?

Bu sistemden yararlanmak için kapıda ödeme seçeneği yerine online kredi kartı veya cüzdan ödeme seçeneklerinden birini seçmeniz gerekiyor. Ödeme işleminin artından sipariş notlarında yer alan temassız teslimat seçeneğini seçerek sipariş verdiğiniz ürünün elden teslim edilmesi yerine kapınıza asılmasını tercih edebilirsiniz.

Bu sistemi “Banabi” uygulamasında kullanmak için ise online kredi kartı ya da banka kartı ödemesini seçmeniz gerekiyor. Sipariş notlarına otomatik olarak eklenen "temassız teslimat” seçeneği oldukça kolay ve güvenli bir alışveriş yapmanıza olanak tanıyor. Yeni sistemin sağlık ve az temas açısından oldukça önemli olduğunu biliyoruz ancak umarız ki bu sistemi uzun süre kullanmak zorunda kalmayız.

 


Yemeksepeti, Getir'e rakip mi?Yemeksepeti, Getir'e rakip mi?
Yemeksepeti'nin anında teslimat servisi kullanıma açıldı!Yemeksepeti'nin anında teslimat servisi kullanıma açıldı!

PAYLAŞ