Birçok uygulamada olduğu gibi, kullanıcılar popüler Badoo flört uygulamasındaki hesaplarını silmek isteyebilir. Peki Badoo hesabınizi nasıl silersiniz?

Aşk ve teknoloji: arkadaşlık hizmetleri nasıl ortaya çıktı ve şimdi ne durumdalar?

Badoo hesabını silme işlemi birçok kullanıcıyı merak ediyor. Kullanıcılar çeşitli nedenlerle Badoo hesabını kullanmayı bırakmak ve silmek istiyor. 2006 yılında sosyal bir platform olarak başlayan Badoo, günümüzde çok sayıda kullanıcıya ulaşmıştır. Bu uygulama Apple, Android ve bilgisayarlardan edinilebilir. Uygulama üzerinden hesap oluşturup daha sonra beğenmeyenler veya kullanmaktan sıkılanlar çok basit bir işlemle hesabını silebilir. Bu yazımızda kısaca Badoo hesabı silme işlemini anlatacağız.

Android için Badoo indir

iOS için Badoo indir

Badoo hesabımı nasıl silerim?

2020 itibariyle Badoo hesabı bilgisayarlarda ve mobil cihazlarda tarayıcılar kullanılarak silinebilir. İlk olarak, Badoo hesabının bir web tarayıcısı aracılığıyla kaydedilmesi gerekir. Badoo hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki adımları tamamlamanız gerekir. Badoo hesabınızı kalıcı olarak silmek için atmanız gereken adımlar aşağıdadır.

  • Platformun ana sayfasından hesabınıza giriş yapın.

Uygulamaya Facebook hesabı ile platforma üyelik oluşturulabilir. Facebook’ta bir Badoo hesabı oluşturduysanız, bu yöntemi kullanmalısınız.

  • Hesabına giriş yaptıktan sonra, profilin sağ üst köşesindeki “Ayarlar” simgesine tıklayın.
  • Ayarlar menüsünün altındaki Hesabı Sil’e tıklayın.
  • “hesabı sil” seçeneğinden sonra platform birçok teklif sunuyor. Bu anlaşmalar kapanmamakla ilgilidir. “Hesabı sil” seçeneği; Teklifler ile tüm seçeneklere tek tek tıklayın.
  • Yukarıdaki prosedürden sonra uygulama, güvenlik için profili onaylamak için kullanıcıdan şifreyi tekrar girmesini ister. Parolanın girilmesi, uygulamanın hesabını siler.

Badoo aboneliğimi nasıl silerim?

Badoo, kullanıcılarının daha fazla avantajdan yararlanması için premium bir üyelik sistemi geliştirdi. Badoo Premium Üyelik İptal İşlemi; Bu, platformdaki “Ayarlar” sekmesinden kolayca yapılır. Google Play ayrıca Android cihazlarda; Apple cihazlarda Badoo Premium hesabı App Store’dan kaldırılacaktır. Badoo Premium üyeliğini iptal etmek için

  • Öncelikle Ayarlar menüsüne gifin
  • Ayarlar menüsünde Abonelikler sekmesine gidin.
  • “Aboneliği sonlandır” tıklandıktan sonra, ödeme yapıldığı anda abonelik sona erer.
  • Google Play ve App Store uygulamalarında abonelikten çıkmak için “Abone Ol” menüsüne girin. Listenin içinde bir Badoo uygulaması var. “Oturumu Kapat” düğmesine tıklamak üyeliğinizi iptal edecektir.

Üyeliğiniz kaldırıldıktan sonra Premium üyelere sunulan avantajlardan yararlanamayacaksınız. Ödül hesabı bir sonraki ay ödeme açısından iptal edilecektir. Yani ödeme peşin yapılmış olsa dahi abonelik peşin olarak iptal edilemez. Platform bu talebi kesinlikle kabul etmiyor.

Peki siz arkadaşlık uygulamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir