E-spor alanında çeşitli klasmanlarda Türkiye’yi başarıyla temsil eden Futbolist Türkiye’deki oyun dünyasının gelecekteki başarısı için büyük bir projeye imza attı. Futbolist, 10 ligden 58 profesyonel oyuncusuyla Türk oyun dünyasına hizmet veren Avrupa’nın en büyük “oyun evi” projesi olan FUTHOUSE’u hayata geçirdi.

Red Bull’un desteğiyle uluslararası arenada dünya şampiyonlukları kazanmayı hedefleyen FUTHOUSE ile Türk espor ve esporunun gelişmesinde de önemli bir adım attı. 25 Mart’ta hizmete başlayacak tesiste 5 takım aynı anda sahaya girip şampiyonalara hazırlanabilecek.

Futbolist’ten dev yatırım

Yurtiçinde ve yurtdışında başarılarıyla tanınan Futbolist, Türkiye’de oyun dünyasının gelişmesinde çok önemli bir adım attı. Red Bull’un desteklediği ve 10 profesyonel takımı bulunan futbolcu, Avrupa’nın en büyük oyun birimi olan FUTHOUSE’u hayata geçirdi. Hedef, Dünya Kupası’nı Türkiye’ye götürmek olan, ülkemiz ekosisteminin hizmetinde olan bu yeni Futbolist tesisi, e-sporun ve Türkiye’nin e-sporcularının gelişimine katkı sağlarken, yeni futbol dünyasının da yolunu açacak.

Avrupa’nın en büyüğü oldu

FUTHOUSE Asya ve Amerika’daki “gaming house” modelleri düşünülerek beş katlı bir villada sıfırdan tasarlanan Feuthaus, Avrupa’nın en büyük “oyun evi” oldu. Toplam alanı 1230 metrekare. Yedi ayrı odası ve ortak bir alanı bulunan toplam ortak alanda aynı anda 23 kişinin rahatça bulunabileceği tesis, aynı anda beş farklı takımı ağırlayabiliyor ve turnuva rakip takımları da ağırlayabiliyor.

E-spor gelişiminde çığır açan inovasyon

FUTHOUSE 3

Espor gelişimi ve espor oyuncuları için tasarlanan FUTHOUSE içerisinde ayrı koç/analiz odaları ve
espor odası bulunurken, koçlar birbirine bağlı sistemi sayesinde maçları anında takip edebilecek.

Antrenman ve şampiyona hazırlıklarının yanı sıra eğlence ve sosyal aktivitelere de büyük önem veren FUTHOUSE’da eğlence alanları ve herkesin kullanabileceği bir sergi salonu da bulunuyor. Eğlence bölgelerinde ayrıca oyun makinesi, F1 simülatörü, langırt/langırt makinesi, langırt, basketbol, ​​oyun konsolu ve e-sporcular için kitaplık da oluşturuldu.

Futbolist’in 22 farklı ilde düzenlediği yarışmalarda ödül kazandı. Talk Show Alanı Canlı Maç Stüdyoları ve yayın odaları Futbolist ekibinin kullanımına açıldı. Ayrıca FUTHOUSE sporcu, misafir fizyoterapist ve beslenme uzmanı tarafından desteklenecektir. Üç profesyonel yayın odası ve dokuz yayın altyapısına sahip salonu bulunan FUTHOUSE’da yayıncılar aynı anda farklı odalarda 12.444 program açabilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir