Türkiye’nin başarılı iş yeri alışveriş platformu olarak hizmet veren Avansas, ilk küresel hamlesini gerçekleştirdi ve İngiltere’de aktif olarak hizmet vermeye başladı.

Her detayıyla tamamen yerli yatırım ve ihracatın gücüyle Türk markalarının Avrupa pazarında yer almasını sağladığını dile getiren Avansas Genel Müdürü Sedat Anak, “Bedford bölgesindeki depomuz ile İngiltere’nin tüm bölgelerine 1 iş gününde teslimat gerçekleştirmeye başladık. Artık sadece Türkiye’de değil İngiltere’de de iş yerinin alışveriş yeri olacağız” dedi.

8 1632307282

Avansas; Bedford bölgesinde bulunan deposundan Londra’ya kendi dağıtım aracını kullanarak 1 iş günü içerisinde, İngiltere’nin tüm bölgelerine ise ülkenin önde gelen kargo şirketini kullanarak 2 iş günü içerisinde teslimatlarını gerçekleştirmeye başladı. Kısa bir süre içerisinde 100 bin kurumsal müşteriye ulaşmayı amaçladıklarını aktaran Avansas Genel Müdürü Sedat Anak, “Yılın son çeyreğinde kendi araçlarımızla sağladığımız dağıtım organizasyonunu genişletmeyi ve araç filomuzu güçlendirmeyi planlıyoruz. Türkiye’den sonra İngiltere’de de iş yerinin alışveriş yeri olma hedefiyle çıktığımız bu yolda herkese ‘AAA Avansas İngiltere’de!’ dedirtmenin gururunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir