Audi ve Apple Music arasında gerçekleştirilen ortaklık sayesinde, Apple Music entegrasyonu tüm Audi otomobillerine ulaşacak. Detaylar haberimizde!

Apple Music öğrenci planı birçok ülkede zamlandı

Audi, kullanıcıların ek cihazlara ihtiyaç duymadan müzik dinlemelerini sağlamak için araçlarına Apple Music’i ekledi. Yeni Apple Music entegrasyonu, müşterilerin Bluetooth veya USB’ye ihtiyaç duymadan doğrudan Audi bilgi-eğlence sisteminden kişisel Apple Music hesaplarına erişmelerini sağlıyor.

Audi kullanıcıları arabalarında aktif bir aboneliğe katılabilir ve ardından 90 milyon şarkı ve on binlerce çalma listesiyle Apple Music’e reklamsız erişebilir. Audi Ürün Pazarlama Müdürü Christiane Zorn, ortaklık hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Apple Music’i sesli bilgi-eğlence sistemine entegre etmek, Audi ile Apple arasındaki işbirliğinin bir sonraki adımıdır. Audi sistematik olarak araçların dijitalleştirilmesi için uğraş veriyor ve iç tasarımın giderek üçüncü bir yaşam alanına dönüştüğüne inanıyor.”

Audi ile Apple’dan iş birliği sayesinde Apple Music entegrasyonu tüm Audi arabaları için geçerlidir

Apple Music entegrasyonu bu yıl Avrupa, Kuzey Amerika ve Japonya’daki neredeyse tüm Audi otomobilleri için geçerli olacak. Bu entegrasyon araçlardaki iyileştirmeleri sayesinde Auidi’nin tüm araçlarına yayılacak.

Apple Music’i etkinleştirmek için Audi bilgi-eğlence uygulamasını açmanız yeterlidir. Ardından, Apple Music için kullandığınız Apple Kimliğini kullanarak giriş yapmak için ekrandaki talimatları uygulayabilirsiniz. Audi arabalarında ayrıca Apple CarPlay desteği de vardır. Sürücüler, iPhone’larını kablosuz veya USB aracılığıyla bağlayabilir. Gelecekte benzer ortaklığın Tesla ile Apple arasında da gerçekleşebileceğinden bahsetmiştik.

Böylelikle sürücüler yalnızca dokunmatik ekrana dokunarak veya Siri ses kontrolünü kullanarak trafiğe göre optimize edilmiş yol tarifleri alabilecek, arama yapabilecek, mesaj gönderip alabilecek ve tüm bunların yanı sıra müzik dinleyebilecek.

Peki siz bu ortaklık hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir