Mobil Dünya Kongresi 2022 kapsamında yeni akıllı cep telefonların yanı sıra ateş ölçer kablosuz kulaklık modeli Honor Earbuds 3 Pro’nun tanıtımı yapıldı. Honor, Mobil Dünya Kongresi 2022 kapsamında öncelikle diğer modellere göre Magic 4 ve Magic 4 Pro akıllı telefon modelleriyle ses getirmeyi başardı. Şirket buna ek olarak aynı zamanda Honor Earbuds 3 Pro da sunuldu. İleride Türkiye’de de satışa sunulması beklenen kablosuz kulaklık için Honor Türkiye resmi olarak şunları dile getirdi; 

TikTok bu senenin marka trendlerini açıkladı

“Kablosuz stereo (TWS) kulaklıklar, 11 mm çapında dinamik sürücü ve yüksek çözünürlüklü çift sürücülü bir tasarımla donatıldı ve hassas ses ayrıntıları ve güçlü bas deneyimi sunuyor.  Earbuds 3 Pro’nun endüstride bir ilk olarak dikkat çeken yenilikçi vücut ısısı ölçüm özelliği, kullanıcıların sağlıklarını yakından izlemelerini sağlıyor. Honor Earbuds 3 Pro, ortam seslerini değişen seviyelerde azaltarak, tam gelişmiş Yapay Zekâ destekli Aktif Gürültü Önleme (AI ANC) teknolojisi ve gelişmiş bağlantı ile üstün ses kalitesi ve çağrı performansı sunarak, kullanıcıların oyun oynarken, müzik dinlerken ya da konferans aramalarında sorunsuz bir deneyim yaşamalarına olanak tanıyor.” 

40

Özellikle vücut ısısı yani ateş ölçme özelliği ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran bu ürün, görülebileceği üzere kulak içi formunda tasarlanmıştır. Kulaklıklara 42 mAh, şarj özellikli hazneye ise 410 mAh pil ilave eden Honor, bunlara normal şartlarda 6 saat haz ile beraber 24 saatlik bir kullanım süresi getiriyor. 10 dakikalık şarj ile yüzde 65’e kadar doluluğa çıkabilen model, ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahiptir. Toplam iki farklı şekilde hazırlanan Bluetooth 5.2 temelli Earbuds 3 Pro adlı kablosuz kulaklık modelinin 199 euro Avrupa fiyatı belirlenmiştir. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir