ASUS, popüler Vivobook ve Zenbook notebookları güncelledi. Intel 12. nesil H serisi işlemciler tarafından desteklenen dizüstü bilgisayarlar, NVIDIA GeForce RTX 3000 serisi grafik kartlarıyla entegre edilmiştir.

ASUS Zenbook ve Vivobook 12. Nesil Intel Core ile güçlendi

Tayvanlı teknoloji devi ASUS, Zenbook ve Vivobook adlı bir dizi dizüstü bilgisayarı güncelledi. Güncelleme, dizüstü bilgisayar tasarımı yerine donanım için geçerlidir. Şirket, 12. nesil Intel Core işlemcilerinin performansından ödün vermek istemeyen tüketicilere ulaşıyor gibi görünüyor.

Yeni ASUS dizüstü bilgisayarlar, sundukları yüksek performansı serin tutan özel teknolojilere sahiptir. Bu içerikte; Vivobook serisi dizüstü bilgisayarlar, ASUS IceBlade adı verilen özel olarak tasarlanmış soğutma fanlarına sahiptir. Zenbook Pro 16X OLED ve Zenbook Duo 14X OLED, AAS Ultra adlı yeni bir soğutma teknolojisine sahip. Bu soğutma sistemi, dizüstü bilgisayarın klavyesini ve dokunmatik panelini geliştirir. Bu sayede içerideki sıcak havanın transferi yüzde 30 oranında artar.

Yeni ASUS dizüstü bilgisayarlar böyle görünüyor

asusun vivobook ve zenbook modellerini yeniledi

ASUS notebooklar sadece işlemcileriyle değil, diğer teknik özellikleriyle de çekici. Örneğin bu yeni serinin üyelerinden biri olan Zenbook Pro 14 Duo OLED, 2.8K çözünürlüğe sahip 14.5 inç ekrana sahip. DCI-P3 renk uzayının yüzde 100’ünü kapsayan ekran parlaklık değeri 550 nit olarak bildiriliyor. Yeni ASUS Zenbook serisi, kelimenin tam anlamıyla pürüzsüz bir görüntü vaat ediyor.

Yeni ASUS dizüstü bilgisayarlar, en yeni Intel işlemcileri en yeni NVIDIA GPU’larla birleştirir. Bu, tüketicilerin bu dizüstü bilgisayarları kullanırken yalnızca oyunları değil aynı zamanda dünyanın en zorlu yazılımlarını da kolayca çalıştırmasını sağlar. Diyelim ki kendi donanım özellikleriniz bir Intel Core i9 işlemciye ve NVIDIA GeForce RTX 3060 GPU’ya yükseltilebilir.

Hem yeni Zenbook modelleri hem de ASUS Vivobook modelleri şimdiye kadar şirketin internet sitesinde yerlerini almış durumda.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir