Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS, yaratıcı içerik oluşturucular için tasarlanan Zenbook ve Vivobook serilerini, kompakt tasarımlarını korurken her zamankinden daha yüksek performans sunan özelliklerle birleştirdi. En yeni 12. nesil Intel® H-Serisi işlemcilerle desteklenen dizüstü bilgisayarlar, termal tasarımları ve gelişmiş soğutma özellikleri sayesinde incelik ve hafiflikten ödün vermeden 2,5 kat daha fazla performans sunar.

ASUS’un 32 ülkeden iş ortağı İstanbul’da buluştu

ASUS’a göre artık ince ve hafif dizüstü bilgisayarları tercih edenlerin sayısı artıyor. Bilgisayarınızın boyutunu büyütmeden performans seviyelerini iyileştirmek, çok fazla teknik başarı gerektirir. 2022’nin ilk yarısında ASUS, Zenbook ve Vivobook dizüstü bilgisayarlarını ASUS IceCool ve AAS Ultra gibi verimli ve sessiz soğutma sistemleri, yapay zeka yazılımı, hassas termal tasarım ve enerji verimliliği sağlayan daha büyük, 12. nesil Intel Core işlemcilerle yükseltti. Tüm bu yeni özellikler, ASUS kullanıcılarının oyun ve eğlenceden ödün vermeden daha kompakt bilgisayarlarda yorulmadan üretken ve yaratıcı işler yapabilecekleri anlamına geliyor.

3 kata kadar daha fazla enerji verimliliği

En yeni 12. nesil Intel Core işlemciler, çok iş parçacıklı iş yüklerini ölçeklendirmek için optimize edilmiş verimli çekirdekler sayesinde her zamankinden daha iyi enerji tasarrufu sağlıyor. Bu çekirdekler oyun oynama, video oynatma ve çoklu görev performansını iyileştirmek için tüm görevleri akıllıca paylaşıyor ve en ince ve hafif dizüstü bilgisayarlarda bile güç verimliliği sağlayarak yüksek performansından ödün vermiyor.

12.nesil Intel Core H serisi işlemciler, 45 W’a kadar TDP(termal tasarım gücü) değeri ile önceki nesil dizüstü bilgisayar işlemcilerinden 3 kata kadar daha fazla güç verimliliği vadediyor.

ASUS’a özel soğutma sistemleri ile ısınma problemi geride kaldı

İnce ve hafif bir dizüstü bilgisayarda maksimum CPU performansı elde etmek için işlemcilerin soğuk tutulması yüksek önem taşıyor. En yeni ASUS Zenbook ve Vivobook dizüstü bilgisayarlar, yeni ASUS IceBlade fan tasarımları, çift ısı kanalları, geliştirilmiş havalandırması sayesinde yüksek hava akışı kontrolü sunarken, Zenbook Pro 16X OLED ve Zenbook Duo 14X OLED modeller, yenilikçi Aktif Aerodinamik Sistem Ultra (AAS Ultra) desteği de sunuyor. AAS Ultra özelliği, klavyenin arkasını ikinci bir dokunmatik ekran olarak büyüterek kasadaki hava akışını %30’a kadar artırır.

Bu harika yenilikler sayesinde ASUS mühendisleri, Intel Core i9 CPU ve NVIDIA GeForce RTX 3060 GPU’lar gibi birinci sınıf bileşenleri, ultra ince dizüstü bilgisayarlarda bile, ısı kaybı konusunda endişelenmeden kullanabilirler.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir