ASUS’un 32 ülkeden kurumsal iş ortaklarını bir araya getiren “Commercial Business Summit” etkinliği, ASUS EMEA CEO’su Benjamin Yeh’in de aralarında bulunduğu önde gelen katılımcılarla İstanbul’da gerçekleştirildi.

Asus’tan iki yeni oyun canavarı

Intel ve Microsoft başkanlarının yanı sıra EMEA bölgesinden 400’den fazla kanal ortağı ve distribütörün de katıldığı büyük zirvede, ASUS’un EMEA bölgesindeki yeni hedefleri ilk kez açıklandı.

Önde gelen donanım çevre birimleri üreticilerinden biri olan ASUS, iş ortaklarını iki yıl aradan sonra ilk kez düzenlediği “ASUS Commercial Business Summit”te bir araya getirdi. 32 ülkeden kurumsal iş ortakları ve 400’ün üzerinde büyük iş ortağı ve distribütör, en yeni kurumsal çözümleri denemek için Mandarin Oriental Bosphorus Hotel’de bir araya geldi.

“Tüketici ve oyun dizüstü bilgisayarlarında lideriz”

ASUS E.EMEA Genel Müdürü Benjamin Yeh pandemiden bu yana ilk kez yüz yüze görüşmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

“Dünyanın en çok satan ve en çok ödül alan anakartlarımız, küresel pazar payının 1/3’ünden fazlasını elde ediyor. 2005 yılından bu yana en çok satan grafik kartları da ASUS’a ait. Geniş ürün gamıyla gelişen teknolojiye öncülük eden bir şirket olarak; teknoloji donanımı sağlayıcıları içinde dünya liderleri arasındayız. Global tüketici bilgisayar satış rakamları, tüketici notebook pazarında Doğu Avrupa ve Asya Pasifik bölgelerinde birinciliğimizi, oyun notebookları tarafında da dünyada en çok satılan marka olduğumuzu gözler önüne seriyor. Kurumlar için de bilgi işlem gereksinimleri ne olursa olsun, her biri için mükemmel bir ASUS İş Çözümü var.”

ASUS, EMEA için yeni hedeflerini açıkladı

ASUS, belirli pazarlarda iki yıllık başarılı hazırlık ve testlerin ardından EMEA bölgesi için iş planlarını ve hedeflerini duyurması vesilesiyle, ASUS, 2022’de 40’tan fazla hedefi olan özel bir kurumsal oyuncu haline geldi. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ülkesinde eksiksiz bir ürün yelpazesini piyasaya sürmeye hazır olduğu onaylandı.

W.EMEA Genel Müdürü Madeline Hung, EMEA için yeni stratejilerini şu ifadelerle açıkladı:

“Tüketici PC kategorisi ve oyun notebookları pazarında dünya çapında iddialı başarılar elde ettik ve şimdi kurumsal pazardaki etki alanımızı genişleterek daha fazlasını elde etmek istiyoruz. Amacımız, bu kategoride de sürdürülebilir bir büyüme sağlamak. Bu nedenle, kurumlara sunduğumuz kapsamlı çözümümüz ASUS BUSINESS’ı EMEA’da da tanıtmak istiyoruz. Kurumsal kategorimiz, geniş bir ürün çeşidinden, iş operasyonlarını düzene sokmak için kullanımı kolay yazılımlardan ve çok yönlü destekten oluşuyor.

E-EMEA Genel Müdürü Benjamin Yeh ise ‘’ASUS BUSINESS açıklamasına şu sözleri ekledi:

“Çevre üzerinde olumlu ve anlamlı değişiklikler yaratırken, kendini, kurumların her zaman güvenebileceği ürünler ve hizmetler sunmaya adıyor. Müşteri içgörülerine dayanan ve donanım cihazlarının çok ötesine geçen, çevik ve esnek çözümler sunuyoruz” dedi.

ExpertBook serisi küresel pazara hakim oluyor

Dünyanın en popüler iş dizüstü bilgisayarlarından biri olan ExpertBook Serisinden ilham alan ASUS, temel iş tutkunları için %100 güvenilirlik, profesyonellik ve performans sunar. Teslim edilecek ticari ürünlerden oluşan bir portföy oluşturdu. Hangi şirket ve işletme sahipleri ilgilenir.

ASUS’un büyüme stratejisinin kalbinde, dünyanın en hafif 14 inç iş dizüstü bilgisayarı ExpertBook B9 yer alıyor. Yalnızca 880 gram ağırlığında ve 15 mm kalınlığında olan bu iş bilgisayarı, ASUS BUSINESS serisinde ileri teknoloji ile maksimum taşınabilirliği bir araya getiren ilk başyapıtlardan biridir.

ASUS, 2025 için sürdürülebilirlik hedeflerini paylaştı

İş modelinin ve iş yapma biçiminin merkezinde sürdürülebilirlik olan ASUS, 21. yüzyılın başından beri sürdürülebilirlik stratejilerinin uygulanmasında lider olmuştur. 2009’da dünyanın ilk karbon nötr dizüstü bilgisayarını piyasaya sürdü. ASUS genel merkez binası, 2016 yılında ‘Sıfır Atıktan Depolamaya’ onayını alan dünyanın ilk şirket merkezi oldu. 2019 yılında dünyada ISO 20400 Sürdürülebilir Tedarik sertifikası alan ilk şirket olduk. 2021’de şirket, yönetim süreçlerini düzene sokmak için bir dijital dönüşüm çağına girdi ve tüm amiral gemisi ürünlerinde 2025 yılına kadar yıllık Energy Star verimlilik seviyelerinin %30 üzerine çıkmayı taahhüt ediyor. “İklim Eylemi” hedefinin bir parçası olarak ASUS, 2025 yılına kadar küresel faaliyetlerinin merkezinde %100 yenilenebilir enerji kullanma hedefi koyduğunu da belirtti.

ASUS ekosistemi tanıtıldı

ASUS Ticari İş Zirvesi’nde ürünler sekiz ayrı stantta sergilenerek ziyaretçilerin ASUS ekosistemini deneyimlemeleri sağlandı. Hibrit ofis bilgisayarlarına ek olarak, eğitim, perakende, sağlık, mühendislik ofisleri ve bilgisayar laboratuvarları gibi çeşitli senaryolarda ve sektörlerde kullanılabilen bilgisayarlar, fırsatla birlikte katılımcılardan tam not aldı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir