ASUS, oyunda sınırsız cesareti benimseyenler için tasarladığı premium segmentteki iki yeni dizüstü bilgisayarı Strix Scar 17 Special Edition ve Flow X16’yı “Gamers For Those Who Dare: Boundless” etkinliğinde tanıttı.

Asus ROG Swift 500 tanıtıldı

ASUS, dünyanın en güçlü ve çok yönlü el tipi oyun modellerinden oluşan ROG (Republic of Gamers) serisinde ürün yelpazesini genişletti ve en yeni AMD ve Intel işlemciler, GPU’lar RTX ile donatılmış 2022 Strix Scar ve Flow serisi modellerini duyurdu. Küresel Lansman Etkinliği.

En güçlü ROG Flow: X16

ROG Flow X16, bugüne kadarki en güçlü ROG Flow cihazı olarak öne çıkıyor ve dönüştürülebilir tasarımıyla üstün oyun performansı arayanlara hitap edecek. X16’yı diğer oyun laptoplarından ayıran en önemli özelliği; Dayanıklılık. Cihaz, 360 derecelik bir menteşe ile dokunmatik tablete dönüştürülebiliyor.

16 inç ekrana takılan ürün ekranının yenileme hızı 165 Hz’dir.3 ms’lik QHD tepki süresi mini LED teknolojisine dayanmaktadır. Bu sayede yüksek kontrast oranına sahip bir cihaz, parlaklığı 1100 nit’e kadar artırabilir ve DCI-P3’ün yüzde 100’ünü kapsayabilir, bu da yüksek renk doğruluğuna sahip olduğunu gösterir.

VESA’nın DisplayHDR 1000 sertifikasını alan ROG Flow X16, bir AMD Ryzen 9 6900HS işlemci, Nvidia RTX 3070 Ti grafik kartı, 64 GB 4.800 MHz PCIeSD2TB depolama ile destekleniyor. İnce çerçeve efektli modern bir tasarıma sahip olan cihaz, Windows Hello destekli 1080P kameraya sahip. Hem tablet hem de çadır olarak kullanılabilen bir oyun dizüstü bilgisayarının kalem tutacağının da bulunması oyun dışı kullanım alanına katkı sağlıyor. Ayrıca dokunmatik ekran, çizilmeye karşı daha dayanıklı olması için Corning tarafından geliştirilen Corilla Glass ile tasarlandı.

X16, bilgisayarınızı serin tutmak için havayı yönlendiren Frost Force teknolojisini kullanır. Cihaz ayrıca gürültüyü azaltırken GPU’dan ısıyı uzaklaştıran üçüncü bir fana sahiptir. Bu ünitenin bir diğer özelliği de hava akışını kısıtlamadan ısıyı dağıtan ince bakır soğutma kanatlarından oluşan Pulsar soğutucudur. Flow X16 sadece 2,1 kg ağırlığındadır.

Daha fazla performans: ROG Strix SCAR 17 Special Edition

Önceki ROG Strix modelinden daha güçlü iç mekanlara ve gelişmiş özelliklere sahip olan ROG Strix SCAR 17 SE, en son oyun deneyimlerini destekleyen en yeni modeldir. Son teknoloji soğutma çözümleri. Cihaz, hem CPU hem de GPU’ya uygulanan ROG’nin tescilli Conductonaut Extreme Liquid Metal ile birleştirilmiş tescilli bir buhar odası ile tasarlanmıştır.

Flow X16, 16 çekirdekli ve 24 kablolu ultra güçlü Intel Core i9-12950HX işlemci ile donatılmıştır. Ultra güçlü işlemci ayrıca 16 GB GDDR6 VRAM ve maksimum 175 W TGP’ye sahiptir. Cihazı özel yapan şey, ASUS tarafından geliştirilen, özellikle görünmez mürekkebe sahip, metin tabanlı bir tasarım kapağına sahip olmasıdır. Normal aydınlatma altında görünmeyen metinler, LED veya UV ışığı altında yeşil-mavi renkte yanar.

330W güç adaptörü de %34 daha küçük ve %27 daha hafif olacak şekilde yeniden tasarlandı. 90Wh pil gücüyle X16’da Thunderbolt 4 bağlantı noktası, HDMI 2.1 bağlantı noktası, 2.5 GB Ethernet bağlantı noktası, iki USB-A bağlantı noktası ve 3.5 mm birleşik ses jakı bulunur. Dört Dolby Atmos hoparlör ve arkadan aydınlatmalı klavye, cihazı öne çıkaran özellikler arasında yer alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir