ASUS, son zamanlarda konuşulan akıllı telefon markası olmayabilir. Ancak şirket hala aktif ve her yıl amiral gemisi akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Bu yıl ASUS ZenFone 8 ve ZenFone 8 Flip’i duyurdu.

Birincisi kompakt bir akıllı telefon, muhtemelen 2021’deki en küçük amiral gemisi akıllı telefon. İkincisi, şirketin tam ekran tasarımına ve döner kamera mekanizmasına başka bir yaklaşım, ancak fazla yenilik getirmiyor. Bu cihazların kullanımı çok kolay değildi, ancak ASUS hala yardım sağlıyor. Bugün söz verildiği gibi, Flagship Duo bir Android 12 güncellemesi alacak. Android 12 güncellemesi, bu yıl Ekim ayında kullanıma sunulacak olan Pixel 6 serisinden önce duyuruldu.

Duyurudan kısa bir süre sonra, akıllı telefon üreticileri yeni yazılımın ilgili sürümlerini ve güncellemeler için bir yol haritasını duyurmaya başladı. Şimdiye kadar, pek çok şirket akıllı telefonlarında Android 12’yi dağıtma konusunda büyük adımlar atmadı. Samsung, rakiplerinin önünde lider şirketlerden biri ve amiral gemisi akıllı telefonlarına gelince OnePlus’tan da söz edilebilir. Bu arada, diğer şirketlerin Android 12’yi piyasaya sürmesi ve Android 11’i yayınlamaya devam etmesi aylar aldı. Bu nedenle ASUS’u bu sektörde rakiplerinin önünde görmek harika.

ASUS Zenfone 8 serisi için Android 12 sürümü yayımlandı

ASUS ZenFone 8 ve ZenFone 8 Flip, Android 12’ye sahip çok küçük bir akıllı telefon grubuna aittir. Yeni güncelleme Noel’in sonunda hediye olarak sunulacak ancak her zamankinden daha yavaş olacak. Ve dediğimiz gibi, diğer tüm şirketlerden çok daha hızlı. Bu aynı zamanda ASUS için Android sunma açısından büyük bir değişikliği temsil ediyor. Şirket, önceki akıllı telefonlarda nispeten yavaştı. Bu yüzden Flagship’in güncelleme resmi olarak yayınlandıktan sadece iki ay sonra Android 12’ye sahip olması şaşırtıcıydı. Tayvanlı marka, Ekim ayında yükseltme planlarını açıkladı. Aralık 2021’de bir güncelleme yayınlayacağına söz verdi ve sadece iki gün kala bu iddiaya sadık kaldı.

Asus, müşteri deneyiminde en iyi marka seçildi

Güncellemelerin aşamalı olarak dağıtılacağını lütfen unutmayın. Bu nedenle, OTA bildirimini almadan önce birkaç gün beklemeniz gerekebilir. Alternatif olarak, bu sürümleri kendiniz indirebilir ve manuel olarak kurabilirsiniz. ZenFone 8 Flip, gerçek bir çerçevesiz ekrana ve ekranın altında bir kameraya sahip olmayan 2021 amiral gemilerinden biriydi. Arka arkaya üçüncü yıl için şirket, bir selfie gerektiğinde kamerayı ileri doğru döndüren bir çevirmeli kamera mekanizması başlattı.

ZenFone 8 ise delikli ekrana sahip geleneksel bir akıllı telefondu. Flip’in Snapdragon 888 dışında diğer özelliklerde herhangi bir iyileştirme yapmaması bazı kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattı. Yonga seti dışında cihaz temelde bir ZenFone 7 Pro idi. ZenFone 8 Flip, gerçek bir çerçevesiz ekrana ve ekranın altında bir kameraya sahip olmayan 2021 amiral gemilerinden biriydi.

Arka arkaya üçüncü yıl için şirket, bir selfie gerektiğinde kamerayı ileri doğru döndüren bir çevirmeli kamera mekanizması başlattı. ZenFone 8 ise delikli ekrana sahip geleneksel bir akıllı telefondu. Flip’in Snapdragon 888’in tanıtımı dışında diğer özelliklerde herhangi bir iyileştirme yapmaması bazı kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattı. Yonga seti dışında cihaz temelde bir ZenFone 7 Pro idi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir