Asus’un yeni Zenfone serisi telefonu Asus Zenfone 9’un çıkış tarihi belli oldu. İşte telefonla ilgili şimdiye kadar bilinen tüm detaylar!

Asus Zenfone 9 özellikleri ortaya çıktı

Asus Zenfone 9’un 28 Temmuz’da satışa çıkacağı açıklandı. Telefonun bazı özelliklerini ortaya koyan bir tanıtım videosu da yayınlandı. 120Hz yenileme hızına sahip 5.9 inç Samsung AMOLED ekrana sahip olduğu söylenen Zenfone 9’un Qualcomm Snapdragon 8 Plus 1. Nesil işlemciden güç alması bekleniyor.

Telefonun LED flaşlı ve altı eksenli kamera hareketini destekleyen çift arka kameraya sahip olması bekleniyor. Asus bunu resmi web sitesi aracılığıyla duyurdu. Lansman etkinliği şirketin resmi web sitesinde canlı yayınlanacak. Ne yazık ki, web sitesinde şu anda Zenfone 9 için herhangi bir özellik ve fiyatlandırma açıklaması yer almıyor.

Asus Zenfone 9 özellikleriyle ilgili sızıntılar

asus zenfone 9un tanitim tarihi belli oldu

Geçtiğimiz günlerde Asus Zenfone 9’un yer aldığı iddia edilen bazı videolar telefonun bazı özelliklerini ortaya çıkardı. Akıllı telefonun, Samsung’un 120Hz yenileme hızına sahip 5.9 inç AMOLED ekranına sahip olması beklenirken, video, telefonu delikli bir tasarıma sahip çeşitli renk seçenekleriyle gösteriyor. İşlemci tarafında, telefon Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 tarafından desteklenmektedir.

Videoya göre Asus Zenfone 9, LED flaşlı çift arka kameraya sahip olacak. 50 MP Sony IMX766 ana kameraya sahip olması beklenen telefonun ekranında parmak izi okuyucusu olduğu söyleniyor. Batarya tarafında ise 4.300 mAh bataryaya sahip olması beklenen telefonun IP68 su ve toza dayanıklılık derecesine sahip olduğu söyleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir