Asus Zenfone 9’un yeni özellikleri ve kompakt tasarımı sızdırıldı. Şirketin tanıtım videosu sosyal medyada gündem oldu.

Asus Zenfone 9 ve ROG Phone 6 tasarımları sızdırıldı

Asus, dün oyuncular için özel olarak geliştirilen ROG Phone 6’yı tanıttı. Geçtiğimiz dönemde pek görmediğimiz Zenfone 9 adlı yeni kompakt amiral gemisi için bugün bir tanıtım videosu yayınlandı. İşte Asus Zenfone 9’un özellikleri…

Asus Zenfone 9’un özellikleri belli oldu!

Asus’un yeni kompakt telefonu Zenfone 9, özellikler açısından bir amiral gemisi. Fiyatının görece orta sınıfa yakın, yani kategorisine göre yeterli olması beklense de kamera, ekran ve diğer teknolojilerle rakiplerine göre bir adım geride kalmış.

Cihazın özelliklerine baktığımızda Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ile geldiğini görüyoruz. RAM ve depolama seçenekleri henüz bilinmiyor. 5,9 inçlik cihaz, Samsung’un 120Hz ekran yenileme hızını destekleyen AMOLED panelini kullanıyor.

Zenfone 9, 4300 mAh pil ve 3,5 mm kulaklık/mikrofona sahip olacak. Ayrıca IP68 sertifikası ile toza ve suya dayanıklı olacaktır. Cihazda, Smart Key Enabled parmak izi, Güç düğmesinin sağında bulunur.

Kameranın özellikleri henüz tam olarak ortaya çıkmasa da iki adet büyük merceğe sahip olduğu görülebiliyor. 50 Megapilsellik ana kamera, Sony IMX766 sensörünü kullanıyor. OIS 6 eksenli gimbal stabilizasyonu olarak da adlandırılır. Yani silindirlerdeki titreşimler ve titreşimler minimumda olacaktır.

Tanıtım videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir