Asus Zenfone 11 Ultra  modeliyle ilgili yeni sertifikasyon raporu, yeni özelliklerin öğrenilmesini sağladı. İşte yeni modelde yer alacak özellikler…

Asus’un yeni amiral gemisi modeli Asus Zenfone 11 Ultra için son çalışmalar yapılıyor. 14 Mart tarihinde tanıtılması planlanan yeni model için yeni bir sertifikasyon çalışması yapıldı. Raporların paylaşılmasıyla birlikte cihaz AI2401_H model numarasıyla ortaya çıktı.

Asus Zenfone 11 Ultra Özellikleri

Asus Zenfone 11 Ultra sertifikasyon raporuna göre delikli bir selfie kamerasına yer verileceği görüldü. Yeni modelde şarj seçeneklerine kablosuz seçeneğini de ekleyen Asus, böylece kullanıcılar için yeni bir teknolojiye de yer vermiş durumda. Telefonun 15W kablosuz şarj desteklemesi bekleniyor. Kablolu şarjda ise hızın daha yüksek olması bekleniyor. Bu konudaki tahminler ise 65W.  

Asus Zenfone 11 Ultra Tanıtım Öncesi Sızdırıldı
Asus Zenfone 11 Ultra Tanıtım Öncesi Sızdırıldı

Asus Zenfone 11 Ultra teknik özelliklerinde ise ilk olarak dikkat çeken işlemci. Qualcomm ile çalışan Asus, Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye telefonlarında yer verecek. Böylece güçlü bir performans sunabilecek olan Asus, beklentileri yeni modeliyle karşılayabilir. Bu güçlü işlemciye 16 GB LPDDR5x RAM ve 1 TB UFS 4.0 depolama alanı eşlik edecek. Ekranda ise 6.78 inç FHD + 144Hz LTPO AMOLED panel karşımıza çıkıyor.

Telefonda yer alacak diğer özellikler ise şöyle;

  • Arka Kamera: 50 MP Sony IMX890 birincil sensör, 13MP ultrakit ünitesi ve 32MP 3x telefoto
  • Ön Kamera: 32 MP
  • İşletim Sistemi: Android 14
  • Batarya: 5.500mAh, 65W kablolu ve 15W kablosuz şarj

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir