Asus Zenfone 11 Ultra, kısa bir süre önce büyük bir sızıntı ile gündeme gelmiş, bu beklenmeyen gelişme telefonun yakın bir piyasaya çıkışa işaret etmişti. Zenfone 11 Ultra’nın resmiyet kazanma sürecine dair yeni bir işaret daha ortaya çıktı.

Zenfone 11 Ultra modeli, Geekbench veri tabanında yerini aldı. Bu benchmark testinin sonuç verileri, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin Zenfone 11 Ultra’daki performansı hakkında bilgi sağlıyor.Testin sonuç sayfasında telefonun Zenfone 11 Ultra olduğuna dair net bir ifade bulunmasa da, Asus’un portföyünün geniş olmaması ve son Zenfone 11 Ultra sızıntılarının dolaşımda olması, bu tahminin güçlendirilmesine katkıda bulunuyor.

Asus Zenfone 11 Ultra Modeli 16 GB RAM Kapastesine Sahip Olucak!

Test sonuçları, Zenfone 11 Ultra ile ilgili çok kapsamlı detaylar sunmamaktadır. Ancak, sadece akıllı telefonun kutusundan Android 14 yüklü olarak çıkacağı ve Snapdragon 8 Gen 3’e 16 GB RAM’in eşlik edeceği bilgisi ortaya çıkmaktadır.

Asus Zenfone 11 Ultra Modeli 16 GB RAM Kapastesine Sahip Olucak!
Asus Zenfone 11 Ultra Modeli 16 GB RAM Kapastesine Sahip Olucak!

Tüm detaylar için ise Asus’un resmi duyurusunu beklemek gerekiyor. Gelişmeleri anında öğrenmek adına bizi takip edebilir, düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir