ASUS, performans ve sessiz fanı tercih edenler için TUF Gaming TF120 ARGB kasa fanını tanıttı. Yeni fan, sessiz çalıştığı kadar çok daha güçlü ve performans odaklı.

Cihazların yanı sıra premium donanımları ile güçlü bir pazar yaratan ASUS, TUF Gaming TF120 ARGB kasa modeli için resmi tanıtımı yaptı. 120 mm fanda özel aydınlatma ve kişiselleştirme seçeneklerini sunan marka, yeni modelindeki özellikleriyle pazara iddialı bir model sunmayı başardı. 120

TUF Gaming TF120 ARGB kasa fanı özellikleri neler?

Akışkan dinamiğe uygun olarak geliştirilen özel rulmanların kullanıldığı yeni modelde, standart teknolojilere göre çok daha fazla hız ve daha sessiz bir kullanım elde edilebiliyor. Hava akışı konusunda sektörün en iddialı fanlarından birisi olduğu öne sürülen TUF Gaming TF120 ARGB fanda, 76 CFM hava akışı, 29 dB(A) ses ile sağlanabiliyor. Üstelik tüm bu performansta ASUS, 250.000 saate kadar sorunsuz çalışma garantisi sunuyor. Kasa fanı olarak geliştirilmiş olmasına rağmen standart modellere göre çok daha üstün özelliklere yer verilen TUF Gaming TF120 ARGB’de 2.5mm H2O kullanılıyor.

250 – 1900 RPM aralığının desteklendiği modelde, donanımın cihaza bağlanmasıyla özel olarak ayarlamalar yapılabiliyor. Düşük ısılarda dahi yüksek devirde dönme sağlayabilen ve bu şekilde yapılandırılabilen TUF Gaming TF120 ARGB, diğer fanlarda elde edilemeyen tüm avantajları, özel kişiselleştirme seçenekleriyle sunuyor. Bu yeniliklere ek olarak LED sistemleriyle de TUF Gaming TF120 ARGB farklı.

Tanıtıma göre 2 katmana yerleştirilmiş 16 adet LED, daha fazla ve derin renk tonlarının oluşmasını sağlıyor. Böylece kullanıcılar ortamlarını çok daha renkli hale getirebiliyor. Kullanıcı merkezi üzerinden yapılacak özel yapılandırmalar ile birlikte ortamdaki renkler seçilebiliyor.  Dileyen kullanıcılar ise parlaklık, hız, renk ve efekt olarak ayarlanmış dört ayrı moddan da düğmeler aracılığı ile seçim yapabiliyor. Modların dışında özel Sync desteğinin de olması içeriğe göre özelleştirmelerin elde edilmesini sağlıyor.

İşte TUF Gaming TF120 ARGB teknik özellikler

Model AdıTUF Gaming TF120 ARGB
RenkSiyah ve Beyaz
Boyut120 x 120 x 25 mm
RulmanAkışkan Dinamiğine Uygun Gelişmiş Rulman
Arızaya Kadar Ortalama Süre250.000 saat
Fan Hızı1900 ± %10 RPM
Statik Basınç2,5 mm H2O
Maks. Hava Akışı76 CFM
Gürültü Seviyesi29 dB(A)
Fan Giriş Gücü2,88 W
Fan Çalışma Voltajı12 V
Fan Giriş Akımı0,38 A
RGB Güç Tüketimi2,85W
Ölçülen RGB Voltajı5 V
TUF Gaming TF120 ARGB özellikleri

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir