Strix G513 Günlük Serisi’nden Minimum Üye STRIX G513, oyun oyunları için özel olarak üretilmiştir ve kullanıcılara en iyi performansı sağlamayı amaçlamaktadır.

STRIX G513, özel teklifler yaratan ROG serisi ROG serisinin en düşük üyesinden gelen, kullanıcılara en iyi performansa sunmayı amaçlamaktadır. G513’ün en belirgin özelliğine sahip hareket tasarımı. Aydınlatma teknolojisi Aura, bilgisayarları kullanıcılarla senkronizasyonda kişiselleştirir ve oyunda ışık efektlerinin kullanımını gösterir. % 7 küçük boyutu Strix serisinin diğer üyeleri, yanı sıra GeForce RTX 30 Serisi tarafından desteklenen cihazlar, oyun deneyimleri akış tepki süresini en aza indirir.

ASUS Strix G513 kullanıcılarına ne teklif ediyor?

ASUS’un çok yönlü oyun dizüstü bilgisayarları Republic of Gamers (ROG) serisinin bir üyesi olan Strix G15 G513, tüm oyuncuların beklentilerini karşılayacak özelliklere sahiptir. AMD Ryzen 9 5900 HX CPU ve GeForce RTX 3070 GPU ile donatılan G513, sorunsuz bir oyun ve çoklu görev deneyimi vaat ediyor. 300 Hz yenileme hızına ek olarak G513, yaklaşık 3 ms’lik tepki süresi ile diğer modellerin panellerinden çok daha hızlı bir panele sahiptir.

Üstün performansıyla ASUS Zenbook, güçlü ve hafiftir

Cihaz Adaptive Sync teknolojisi sayesinde kesintisiz ve hatasız oyunlara olanak tanır. Sportif ve estetik bir görünüm için alüminyum kapağa ve dokulu tabana sahip G513, üç farklı renk seçeneğine sahiptir.

RGB aydınlatması sayesinde, tüm düğmeler klavyeyi ayrı ayrı aydınlatır. Bu, kullanıcıyı vurgulamak istediğiniz anahtarın aydınlatmasının avantajını sağlar. Arkadan aydınlatmalı klavye tasarımı ise estetik görünümünü korurken karanlık ortamlarda da fayda sağlar. Ayrıca Aura Sync sayesinde daha sürükleyici bir oyun atmosferi yaratmak için klavye aydınlatma efektlerini oyun içi etkinliklerle senkronize edebilirsiniz.

G513’te bulunan sıvı termal macun, CPU’dan daha fazla ısı emebilir. Fazla havayı dışarı iten bir ark akışlı fan ve dört fan çıkışı sistemden daha fazla sıcak havanın dışarı atılmasını sağlar. Bu, işlemcinin 16 dereceye kadar daha düşük olduğu, gürültünün %4’e kadar daha az olduğu ve performansın iyileştirildiği anlamına gelir. G513 oyun bilgisayarınızı 90Wh pil gücüyle 12 saate kadar şarj etmeden kullanabilirsiniz. Ayrıca Type-C şarj özelliği sayesinde, taşınabilir elektrikli cihazlarla da şarj edilebilirsiniz.

Küçük USB C adaptörü sayesinde, 100W’a kadar internette gezinme ve hareket halindeyken video izleme gibi günlük uygulamalar mümkündür. Bu, en uzun yolculukta şarj sorununu ortadan kaldırır. WiFi 6 (802.11ax) desteği sayesinde G513, uyumlu bağlantılarla gigabit hızlarında oyun oynamanıza olanak tanır. Oyun bilgisayarları ASUS’un benzersiz WiFi teknolojisi olan ROG Range Boost’u kullanır ve çoklu anten özelliği WiFi aralığını genişletir, verimi artırır ve bağlantı kesilmelerini azaltır.

Patentli ROG Range Boost teknolojisi, çevreyi sürekli olarak taramak ve %30’a kadar yüksek sinyaller iletmek için birbirlerinin kör noktalarını düzeltmek için cihazdaki birden fazla anteni tescilli bir algoritma ile birleştirir. Çok yönlü G/Ç bağlantı noktalarına sahip G513, DisplayPort 1.4 ve USB 3.2 Tip C aracılığıyla yeni nesil cihazların bağlantısını da sağlar. Üç A Tipi USB 3.2 Gen 1 bağlantı noktası sayesinde fare, USB sürücü, sabit sürücü ve harici DVD yazıcı bağlamak için bile yer vardır. Ayrıca cihazınızı TV’nize bağlamak için bir HDMI 2.0b bağlantı noktası içerir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir