En son kablosuz standartlarını destekleyebilen ve evinizde veya işinizde geniş bir kapsama alanı oluşturabilen bir kablosuz yönlendirici arıyorsanız. ASUS’un bu hafta, gelişmiş ağ güvenliği AiProtection Pro ve Instant Guard Sharable Secure VPN ile donatılmış yeni RT-AXE7800 WiFi 6E 6GHz bant üç bantlı WiFi yönlendiricisini piyasaya sürdüğünü bilmek ilginizi çekebilir.

AXE7800 üç bantlı yönlendiricinin diğer özellikleri arasında yükseltilmiş ebeveyn denetimleri, bağlantı toplama, 2.5G Bağlantı Noktası ve 1.7 GHz dört çekirdekli 64 bit Broadcom CPU tarafından sağlanan güç var. ASUS AiMesh ile tamamen uyumlu olan yeni yönlendirici, kullanıcıların kablosuz ağlarını AiMesh uyumlu yönlendiricilerle evlerinin her yerinde kolayca genişletmelerini sağlıyor.

Asus ExpertCenter PN53 neler sunuyor?

ASUS RT-AXE7800 6E özellikleri

– Ultra-hızlı WiFi 6E Teknolojisi – Tamamen yeni 6 GHz bant, ağ kapasitesini önemli ölçüde artırarak daha yüksek WiFi performansı ve 7800 Mbps’ye varan hızlarla daha kararlı bağlantı sunar.
– Daha Güvenli Bir Tarama Deneyimi – ASUS Güvenli Tarama ile istenmeyen içeriği engelleyin ve arama sonuçlarından uygunsuz içeriği filtreleyerek çocuklarınızı çevrimiçi koruyun.
– Her Yerde Gelişmiş Güvenlik – Trend Micro tarafından desteklenen, ömür boyu ücretsiz AiProtection Pro aboneliği ile ev ağınızı koruyun. ASUS Instant Guard, evden uzaktayken size tek tıkla paylaşılabilir güvenli bir VPN sunar.
– Ücretsiz Ebeveyn Denetimleri – Çocuklarınızı çevrimiçi ortamda korumak için daha esnek özelleştirmeler.
– AiMesh Destekli – ASUS AiMesh uyumlu yönlendiricilerle kablosuz ağınızı genişletin ve tüm evde güçlü, esnek ve kusursuz WiFi’nin keyfini çıkarın.

Konuyla ilgili Asus tarafından yapılan değerlendirmede şöyle denildi;

“RT-AXE7800 WiFi yönlendiricideki yükseltilmiş ebeveyn kontrolleri, dijital ebeveynliği daha esnek ve zahmetsiz hale getirebilir. Çocukların ve ebeveynlerin çevrimiçi etkinlikleri hakkında fikir edinebilir ve güçlü ayarları farklı yaş grupları için özelleştirebilir. Ayrıca, kullanıcılar tek bir tıklamayla birlikte internet erişimini esnek bir şekilde planlayabilir veya online zaman verebilir. Trend Micro tarafından desteklenen AiProtection Pro’ya ömür boyu ücretsiz abonelik, cihazları ve kişisel verileri internet tehditlerinden korumak için otomatik, düzenli olarak güncellenen güvenlik imzalarıyla ticari düzeyde ağ güvenliği sağlar.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir